Celebrity

Ex-vrouw Bradley Cooper: 'Ik snap dat mensen nieuwsgierig zijn naar onze privéproblemen'

De twee sterren verbraken hun huwelijk vorige maand.

door FilmTotaal om 11:10 in Celebrity
Er verschijnt regelmatig kritiek op de soms schaamteloze manier waarop het privéleven van sterren wordt besproken in de roddelbladen, maar topmodel en bijklussend actrice Irina Shayk (Hercules) begrijpt deze nieuwsgierigheid wel. In de nieuwste editie van Harper's Bazaar praat zij openhartig over haar leven in de schijnwerpers.

In juni werd bekend dat het Russische model Irina Shayk (33) en Hollywoodacteur Bradley Cooper (44) na vier jaar een punt hebben gezet achter hun huwelijk. Natuurlijk was er veel media-aandacht voor hun relatiebreuk. Hoewel beide sterren hierover nog niets in de media hebben gezegd, zei Shayk enige tijd geleden wel iets over de interesse van mensen in het privéleven van beroemdheden.

"Ik denk dat dat iets menselijks is", zei Shayk. "Je wilt iets hebben wat je zelf niet hebt". Volgens het model hangt er een soort 'gordijn' voor het leven van sterren. "Mensen willen het graag openen. Gewoon uit nieuwsgierigheid, denk ik". Ook zei ze in het blad iets over huwelijken in het algemeen. "Natuurlijk geloof ik in het huwelijk", vertelde ze. "Iedereen zal er anders tegenaan kijken, maar ik ben er in ieder geval niet op tegen".

NieuwsFilm

meest populair