Celebrity

Ex-vrouw Bradley Cooper: 'Ik snap dat mensen nieuwsgierig zijn naar onze privéproblemen'

De twee sterren verbraken hun huwelijk vorige maand.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 11:10 in Celebrity
Er verschijnt regelmatig kritiek op de soms schaamteloze manier waarop het privéleven van sterren wordt besproken in de roddelbladen, maar topmodel en bijklussend actrice Irina Shayk (Hercules) begrijpt deze nieuwsgierigheid wel. In de nieuwste editie van Harper's Bazaar praat zij openhartig over haar leven in de schijnwerpers.

In juni werd bekend dat het Russische model Irina Shayk (33) en Hollywoodacteur Bradley Cooper (44) na vier jaar een punt hebben gezet achter hun huwelijk. Natuurlijk was er veel media-aandacht voor hun relatiebreuk. Hoewel beide sterren hierover nog niets in de media hebben gezegd, zei Shayk enige tijd geleden wel iets over de interesse van mensen in het privéleven van beroemdheden.

"Ik denk dat dat iets menselijks is", zei Shayk. "Je wilt iets hebben wat je zelf niet hebt". Volgens het model hangt er een soort 'gordijn' voor het leven van sterren. "Mensen willen het graag openen. Gewoon uit nieuwsgierigheid, denk ik". Ook zei ze in het blad iets over huwelijken in het algemeen. "Natuurlijk geloof ik in het huwelijk", vertelde ze. "Iedereen zal er anders tegenaan kijken, maar ik ben er in ieder geval niet op tegen".

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YadMedia

Avatar

Ik zou haar gordijn altijd willen openen

centr1no

Avatar

Die 'interesse' is er echt niet alleen voor bekende mensen en het is tekenend voor Shayk om zoiets te zeggen als "Je wilt iets hebben wat je zelf niet hebt" alsof iedereen jaloers is.
Op iedere verjaardag, familiegelegenheid, e.d. komt wie wat uitgevreten heeft, wie in een scheiding ligt, wie welke ziektes hebben van alle bekenden en familieleden en vage kennissen wel ter sprake.
Relatieshit van beroemdheden komt echter nooit ter sprake, simpelweg omdat het niet interessant is.

Frietgezicht

Avatar

Ze was toen erg verdrietig maar na 5 minuten in mijn caravan had ze weer een lach op dr gezicht.

Sunspot

Avatar

Ziet er superfris uit, lekker hoor.

Heb ook wel een knakworst voor haar, om de honger te stillen Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair