Nieuwe 'Mortal Kombat' wordt R-rated!

Nieuwe 'Mortal Kombat' wordt R-rated!

De makers van de film geven de fans eindelijk wat ze willen.

Er werd gevreesd dat de nieuwe Mortal Kombat-film voor 12 jaar en ouder zou worden en daardoor nagenoeg geen bloed zou bevatten. Scenarist Greg Russo heeft nu echter bevestigd dat dit niet het geval gaat zijn en de film zo bloederig en gewelddadig zal worden als de beroemde game-franchise.

Russo zei er het volgende over via zij Twitter-account:

Ïk wil hierbij bevestigen dat de nieuwe Mortal Kombat-film R-rated wordt en EINDELIJK FATALITIES zal laten zien op het witte doek. Jullie moeten echter nog even afwachten welke hiervan te zien gaan zijn!!"

Toen de oorspronkelijke film in 1995 werd uitgebracht, werd deze redelijk goed ontvangen. De film was echter gemaakt voor 12 jaar en ouder en was daardoor niet erg bloederig. Fatalities waren dus ook nergens te bespeuren. Ook in het (gruwelijk slechte) vervolg Mortal Kombat: Annihilation werd het bronmateriaal slechts oppervlakkig eer aan gedaan.

Nog anderhalf jaar wachten
De nieuwe Mortal Kombat-film lijkt er dus nu echt te gaan komen. Dit blijkt alleen al uit het eerste castingnieuws van afgelopen week, waarin werd bevestigd dat Joe Taslim (The Raid) ninja Sub-Zero zal spelen. De opnames moeten later dit jaar beginnen, gevolgd door een release in maart 2021.

NieuwsFilm

meest populair