'Power Rangers'-reboot krijgt een compleet nieuw vijftal

'Power Rangers'-reboot krijgt een compleet nieuw vijftal

Eerdere Power Rangers-film bleek niet voldoende.

In 2017 verscheen met veel bombarie een nieuwe, moderne Power Rangers-film. Er werd een jonge cast aangetrokken die werd ondersteund met een aantal grotere namen, met Elizabeth Banks en Bryan Cranston. De film deed het financieel niet goed en nu ligt er al een compleet nieuw plan op tafel.

Het blijkt namelijk dat RJ Cyler (Billy Cranston / The Blue Ranger), Naomi Scott (Kimberly Hart / The Pink Ranger), Ludi Lin (Zack Taylor / The Black Ranger), Becky G. (Trini Kwan / The Yellow Ranger) en Dacre Montgomery als Jason Lee Scott / The Red Ranger niet terugkeren. "Volgens mij is er een nieuwe film op komst, maar niet met mij en de rest van de cast," aldus Montgomery tegenover The Playlist.

Productierechten
Hasbro kocht begin dit jaar de filmrechten terug van productiehuis Saban. Samen met filmstudio Paramount Pictures ontwikkelt Hasbro nu een compleet nieuwe film. Met een productiebudget van 100 miljoen dollar noteerde Dean Israelite's Power Rangers wereldwijd 142,3 miljoen dollar. Hoe zag die er ook alweer uit? Check een van de trailers:



NieuwsFilm

meest populair