Toekomstplannen Marvel uitgelekt door geheime Facebook-pagina's?

Als dit waar zou zijn, dan zouden er een hoop nieuwe helden naar Marvels filmuniversum komen!

Marvel Studios presenteert vermoedelijk volgende week zijn toekomstplannen tijdens de San Diego Comic-Con, maar het zou zomaar eens kunnen dat deze nu al zijn uitgelekt. Er zijn namelijk een aantal Facebook-pagina's aangemaakt die lijken te wijzen op de komst van een hoop nieuwe superhelden naar het Marvel Cinematic Universe.

Bekijk de afbeelding
De kans lijkt groot dat Marvel volgende week zijn nieuwe films gaat aankondigen. Adam Barnhardt, journalist van Comicbook.com, vond op Facebook een aantal pagina's die lijken te duiden op de officiële aftrap van de promotiecampagnes voor Black Widow en The Eternals.

Wie deze pagina's bezoekt, krijgt een melding dat de desbetreffende content 'momenteel niet beschikbaar' is. Dat betekent dat een gebruiker deze pagina al wel heeft aangemaakt, maar nog niet openbaar heeft gemaakt. Het is niet bekend of Marvel deze pagina's ook daadwerkelijk beheerd, maar de URL's zijn wel in lijn met die van eerdere filmpagina's van de studio.

Komst nieuwe helden
Interessant is vooral het volgende: Jeremy Conrad van MCU Cosmic heeft na deze vondst verder gespeurd en vond niet-gepubliceerde Facebook-pagina's voor Dark Avengers, Young Avengers en Ironheart.

Deze titels zijn geen verrassing, want het gerucht dat deze helden naar Marvels filmuniversum komen gaat al langer. Zo wist The Hashtag Show vorig jaar te melden dat er al een script voor Dark Avengers is geschreven en recentelijk is er opvallend veel te doen omtrent Ironheart.

NieuwsFilm

meest populair