Celebrity

Daisy Ridley over haar emotionele afscheid van 'Star Wars'

Haar laatste dag op de set van 'Star Wars: The Rise of Skywalker'.

door Wouter Drummen om 14:57 in Celebrity
Nog een paar maanden wachten en dan kunnen we eindelijk het afsluitende deel van de laatste Star Wars-trilogie bekijken. Hierin speelt Daisy Ridley natuurlijk weer de hoofdrol als het personage Rey. Recentelijk zei ze nog dat ze na deze drie films nu wel in genoeg Star Wars-films had gespeeld, maar toch was de laatste dag op de set van The Rise of Skywalker behoorlijk moeilijk voor haar...

Eerder dit jaar deelde regisseur J.J. Abrams nog een emotionele foto van meerdere belangrijke personages die elkaar omhelzen. Hierop zien we Ridley, John Boyega en Oscar Isaac, de helden van de laatste films. Ridley liet zich over haar laatste dag uit: ''Ik kan mij die foto niet meer echt herinneren eerlijk gezegd. Maar ik weet wel nog dat J.J. een speech gaf. Hij zei toen o.a. dat ik altijd op tijd was, iets wat ik natuurlijk wel op prijs stelde!''

Emotioneel
Toen de actrice zelf een paar woorden mocht zeggen, barstte ze in tranen uit: ''J.J. gaf de microfoon door aan mij omdat ik net mijn allerlaatste scène achter de rug had. Maar ik begon meteen te huilen. Als gevolg hiervan weet ik niet eens meer wat ik toen heb gezegd. Ik weet alleen dat ik verscheidene mensen knuffelde. Daarna stapte ik in een wagen om naar huis te gaan, met mijn hand op het raam om te zwaaien en tranen op mijn wangen''.

''Het was net alsof ik in een videoclip meespeelde, waarin mijn personage over het verleden piekert of zo. Hoe dan ook, ik geloof dat de fans tevreden zullen zijn met het eindresultaat. We hebben lang en hard gewerkt en alles wat we gedaan hebben voelde goed aan!''

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Fans zijn Tevreden dat dit wan product ten einde is.
Ze hebben de hele Skywalker Saga om zeep geholpen.

Xenolicker

Avatar

Tja, dat zal er emotioneel wel flink inhakken wanneer Kylo Ren je vader blijkt te zijn...

Steve-O

Avatar

het lijkt alsof ze net begonnen zijn

is het alweer afgelopen

Malloy de Beer

Avatar

Al die Star Wars zeikerds met hun poging tot grappig of intelligente comments moeten ze eens met ze allen op een onbewoond eiland zetten waar niemand last van ze heeft.

chefry1983

Avatar

Rey mag wel blijven leven, Poe ook maar Finn niet als het aan mij ligt. Eerst maar eens even wat reacties en recensies afwachten totdat ik besluit de gang naar de bioscoop te maken.

Chrisselshizzel

Avatar

Ik heb er weer zin in !! Kijk ook erg uit naar The Mandalorian !! Waarvan seizoen 2 al is bevestigt !!

ExtraDip3000

Avatar

Malloy de Beer;
Jij verdient een Oscar!!!!

Malloy de Beer

Avatar

ExtraDip3000 Bedankt!!! Jij ook, zie je vaker comments geven bij artikelen van Starwars.
Als episode 9 slaagt dit jaar hoor je de zeikerds ook niet meer daar heb je gelijk in.
Ik geef toe dat The Last Jedi niet de vervolg film was waar ik die twee jaar op hoopte maar ondanks dat was het een vermakende film en kon ik wel respect hebben voor de veranderingen, de risico's . Ik geniet overigens van alle Star wars films ook al zijn ze niet allemaal even goed.
Wat mn frustratie vooral is is dat die zogenaamde SW fans continu overal hun zure reacties kwijt moeten, ze klagen als iets teveel hetzelfde is en dan weer als iets compleet anders is. Eerst waren de prequels ruk, nu zijn die films ineens wel te pruimen door Disney sequels terwijl die laatste nog niet eens is afgerond. Azijn zeikerds.

ExtraDip3000

Avatar

Malloy de Beer; klopt.... De box office is alles bepalend ;) ik deel je mening voor de volle 100%!

nieuwslaatste nieuws

meest populair