Deze 'oude bekende' zat bijna in 'Spider-Man: Far From Home'

Deze 'oude bekende' zat bijna in 'Spider-Man: Far From Home'

Maar daar was letterlijk EN figuurlijk geen tijd voor.

Spider-Man: Far From Home gooit momenteel hoge ogen aan de wereldwijde box-office. Met een hoop oude vertrouwde bekenden en veel nieuwe gezichten is het al een drukke bedoeling op het grote scherm, maar er had bijna nog een bestaand personage uit de vorige film zijn opwachting gemaakt in de blockbuster van Marvel.

Scenaristen ChrisMcKenna en Erik Sommers bespraken tegenover The Hollywood Reporter een grote cameo die uiteindelijk geschrapt moest worden. Het betreft hier Donald Glover als Aaron Davis, de straatcrimineel uit Homecoming. Zijn verschijning stond heel lang op de ideeënlijst, maar tijdens het schrijfproces bleek het simpelweg niet te passen.

Bekijk de afbeelding
Niet forceren uit respect voor het karakter
"We zijn die route een beetje afgegaan, maar de film bracht echt te weinig tijd door in Queens, want we gingen vrij snel naar Europa. Er zijn sommige ideeën die je gewoon moet opgeven. Dat is waar het op neerkwam. We hielden van dat karakter en wilden daarnaast zelfs nog meer verschillende dingen doen in New York voor vertrek, maar we wilden daar juist ook zo gauw mogelijk weer weg, dat was het hem", aldus de 2 schrijvers.

Spider-Man: Far From Home met onder andere Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Jon Favreau, Jeroen van Koningsbrugge in een figurantenrol als 'Dutch soccer hooligan' en natuurlijk Tom Holland als de webslingeraar, draait nu volop in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair