Algemeen

Taron Egerton (Rocketman) wil Wolverine spelen in MCU!

Geruchten rond gesprekken zijn niet waar

door Niels van Arkel om 13:51 in Algemeen
Er is nog weinig bekend over de MCU-reboot van de X-Men. Alle kleine geruchten worden dan ook direct nieuws. Zo was er recent een gerucht over de rol van Wolverine: het zou Taron Egerton (Rocketman) zijn die de adamantium klauwen gaat dragen in de MCU!

Egerton reageerde gisteren echter bij Heart Breakfast op de geruchten: "Dit is echt alleen een gerucht. Zover ik weet zitten er verder geen feiten aan vast. Ik denk dat ik ook niet akelig genoeg ben om hem te spelen"

"Lijkt me wel wat"
Egerton zegt niet dat hij het niet ziet zitten, in tegendeel: "Het lijkt me eigenlijk wel wat. En, ik bedoel, als de mensen bij Marvel het wel voor zich zien... Laten we het doen! Maar ik denk dat er betere kandidaten zijn. De wereld van Marvel wil ik wel graag onderdeel van zijn."De nieuwe plannen van Marvel Studios worden dit weekend bekend gemaakt tijdens San Diego Comic Con.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Doe maar niet, het is goed om wolverine effe te vergeten. En iets totaal anders gaan doen met de x men. Na al de gare films van de afgelopen tijd

nooffencetaken

Avatar

Wolverine de komende 5 jaar laten voor wat het is. Met alle comics is er genoeg ruimte voor andere karakters

Ang3l

Avatar

Veel te jong, want Wolverine was zelfs tijdens WO2 al een oude zak. Als ie dat niet inziet, heeft ie zich totaal niet verdiept in t karakter. Er bestaat amper een "jongere versie" van Wolverine. Die man leeft al decennia lang, vanwege z'n healing factor en vertraagde aging proces. Maar nimmer hadden we een tiener Wolverine.

Prince John

Avatar

Wat te jong en te klein voor mij. En laat Wolfie maar even idd. Had het Stephen Dorff graag zien doen, maar helaas ook al wat te oud voor de rol.

Sunspot

Avatar

Ja, laat maar zitten dat karakter, voor wat jaren.

En Edgarton lijkt me geen goede keuze

LeonardoPacino

Avatar

@Prince John:

Te klein is hij zeker niet, Jackman was juist veel te groot om Wolverine te spelen, als je trouw wil blijven aan het bronmateriaal tenminste.

Ereptile

Avatar

Cyclops lijkt me beter bij hem te passen...

filmhero

Avatar

Iceman, Nightcrawler, Cyclops... Zijn allemaal leuke Egerton-rollen. Geen Wolverine, please.

TheGuardian

Avatar

Vind hem niet echt passen, ik zie eerder een Beast in hem.

Frietgezicht

Avatar

Babyface. Ik vind hem meer een Jubilee

Brent.Marvel

Avatar

Ik zou Egerton graag willen zien als Human Torch

NieuwsFilm

meest populair