Celebrity

Stoffelijke resten van vermiste acteur Charles Levin gevonden

De oud-acteur verdween een paar dagen geleden.

door FilmTotaal om 16:06 in Celebrity
Charles Levin was een Amerikaanse acteur, bekend van films zoals o.a. Manhattan, The Golden Child en Immediate Family. Ook wist hij kleine rollen te bemachtigen in de serie Seinfeld en het iconische Ghostbusters. In 1998 liet hij de filmwereld achter zich, maar een paar dagen geleden verscheen hij opnieuw in het nieuws toen hij werd opgegeven als vermist.

Zijn zoon rapporteerde dat zijn vader Charles al meerdere dagen vermist was en hij zich zorgen over hem maakte. Levin was in die tijd bezig met een verhuizing en dus veel onderweg, maar keerde op een gegeven moment niet meer thuis terug. Er werd flink naar hem gezocht, totdat iemand de politie belde met het bericht dat zijn auto was teruggevonden.

Het onderzoek gaat door
Levin had namelijk een behoorlijk opvallende oranje Fiat. Deze werd gevonden op een afgelegen weg ten noordoosten van Selma, Oregon. Zijn hond, Boo Bear, waarvan de acteur naar zeggen onafscheidelijk was, lag dood in de auto. Twee dagen geleden werden er ook stoffelijke resten in de buurt gevonden, waarvan met grote waarschijnlijkheid wordt aangenomen dat ze van Levin zijn. Wat er precies is gebeurd, is op dit moment nog niet duidelijk, dus het onderzoek gaat verder.

NieuwsFilm

meest populair