Algemeen

Opnames 'The Invisible Man' zijn begonnen (zonder Johnny Depp)

En er worden al volop grappige kiekjes gemaakt waarop we de hoofdrolspeler natuurlijk zogenaamd (nog) niet kunnen zien.

door Arjen Rooseboom om 11:56 in Algemeen
Amper 3 dagen nadat het nieuws naar buiten kwam dat Johnny Depp was vervangen door Oliver Jackson-Cohen in de 2020 remake The Invisible Man, heeft regisseur Leigh Whannel op zijn Twitter aangekondigd dat de opnames van start zijn gegaan in Australië.


In het verhaal van auteur H.G. Wells, dat zal afwijken van het origineel uit 1933, slaagt een wetenschapper erin zichzelf onzichtbaar te maken (eerst door een serum, nu door een pak), maar dit heeft een negatieve bijwerking op zijn mentale gesteldheid waarna hij langzaam doordraait.

Producent Jason Blum had het volgende te vertellen: "Het is een product met een laag budget, niet afhankelijk van special effects, CGI of stunts. Het is super karakter gedreven, meeslepend, opwindend, scherp en voelt als nieuw aan. Allemaal dingen die pasten bij wat ons bedrijf doet".

Universal's DU in slaap door Tom Snooze
De film, met Elisabeth Moss in een bijrol, moest eigenlijk het vervolg worden in het Dark Universe (dat na het floppen van The Mummy met Tom Cruise werd afgeblazen) en zal nu geheel op zichzelf staan.

The Invisible Man verschijnt op 12 maart in de Amerikaanse bioscopen en moet het daarin onder andere opnemen tegen Godzilla vs. Kong.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Alsof Depp hiervan wakker ligt. Hij is lekker bezig met Hollywood Vampires. De band met Alice Cooper en Joe Perry (Aerosmith). Nieuwe album Rise kwam vorige maand uit.

Moviemagic

Avatar

Tja, de onzichtbare man heeft ook zijn weg gevonden in andere filmgenres. afbeelding

JIGSAW8

Avatar

zonder johny Depp word het veeeel minder leuk

Gigan72

Avatar

^
hoezo ? Je ziet hem toch niet

NieuwsFilm

meest populair