Trailer 'The Red Sea Diving Resort': er is leven voor Chris Evans na 'Captain America'!

Trailer 'The Red Sea Diving Resort': er is leven voor Chris Evans na 'Captain America'!

De Captain America-ster redt vluchtelingen.

Benieuwd wat Chris Evans gaat doen nu hij afscheid genomen heeft van Captain America? Zijn baard laten groeien, blijkbaar. En in een film over vluchtelingen spelen.

The Red Sea Diving Resort wordt geproduceerd door Netflix. De film is geïnspireerd op bijzondere en waargebeurde reddingsmissies.

In de vroege jaren 80 hielp een groep internationale agenten en Ethiopiërs om duizenden vluchtelingen naar Israël te smokkelen. Ze maakten daarbij gebruik van een verlaten hotel in Soedan, het Resort uit de titel.



Charismatisch figuur
Chris Evans speelt Ari Levinson, de leider van de agenten die deze hachelijke taak op zich nemen. Hij is een roekeloos figuur, die koste wat het kost het goede wil doen om de vluchtelingen te helpen. Dan helpt zo'n ruige baard om dat te benadrukken.

Verder zijn er rollen voor Ben Kingsley, Greg Kinnear, Haley Bennett en onze eigen Michiel Huisman. Hij speelt eerste minister Jacob Wolf, die het heft in handen neemt om iets aan de situatie te veranderen. Huisman en Evans hebben in de trailer een leuke, gekscherende dialoog.

Bekijk de afbeelding
Waar die baard met Chris Evans naartoe gaat, zie je vanaf 31 juli, want dan komt The Red Sea Diving Resort op Netflix te staan.

NieuwsFilm

meest populair