Algemeen

Trailer 'The Red Sea Diving Resort': er is leven voor Chris Evans na 'Captain America'!

De Captain America-ster redt vluchtelingen.

door Corneel Vanfleteren om 14:58 in Algemeen
Benieuwd wat Chris Evans gaat doen nu hij afscheid genomen heeft van Captain America? Zijn baard laten groeien, blijkbaar. En in een film over vluchtelingen spelen.

The Red Sea Diving Resort wordt geproduceerd door Netflix. De film is geïnspireerd op bijzondere en waargebeurde reddingsmissies.

In de vroege jaren 80 hielp een groep internationale agenten en Ethiopiërs om duizenden vluchtelingen naar Israël te smokkelen. Ze maakten daarbij gebruik van een verlaten hotel in Soedan, het Resort uit de titel.Charismatisch figuur
Chris Evans speelt Ari Levinson, de leider van de agenten die deze hachelijke taak op zich nemen. Hij is een roekeloos figuur, die koste wat het kost het goede wil doen om de vluchtelingen te helpen. Dan helpt zo'n ruige baard om dat te benadrukken.

Verder zijn er rollen voor Ben Kingsley, Greg Kinnear, Haley Bennett en onze eigen Michiel Huisman. Hij speelt eerste minister Jacob Wolf, die het heft in handen neemt om iets aan de situatie te veranderen. Huisman en Evans hebben in de trailer een leuke, gekscherende dialoog.


Waar die baard met Chris Evans naartoe gaat, zie je vanaf 31 juli, want dan komt The Red Sea Diving Resort op Netflix te staan.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ziet er wel goed uit. Lijkt me dat deze film vlak na de opnames van Infinity War is opgenomen, want toen had Evans al een dikke baard en langer haar.

Master Of Films

Avatar

Idd, ziet er goed uit.

Toch blij dat Netflix veel geld in films pompt. Wil niet zeggen dat alles kwalitatief is, maar sommige Netflix originals kunnen dat zeker gaan halen. Bioscoop is tegenwoordig meer het speelplein van CGI fest en 1 op1 remakes geworden.

StarWars-SGPer

Avatar

Wie zegt dat Evans afscheid heeft genomen van captain America? Er komt mogelijk nog een vierde film die zich afspeelt in het Sovjet tijdperk

nieuwslaatste nieuws

meest populair