Celebrity

'Bella Thorne vecht relatiebreuk met ex-vriendin uit op Twitter'

Dat zit niet lekker meer tussen die twee...

door FilmTotaal om 10:28 in Celebrity
Actrice Bella Thorne (Midnight Sun) en YouTube-ster Tana Mongeau kunnen elkaar niet meer luchten of zien. Dat blijkt uit een serie gemene tweets die de twee ex-geliefden gisteren naar elkaar stuurden.

"Tana en ik kunnen niet langer meer door één deur. Ze heeft een afspraak geschonden en ik ben er klaar mee", schrijft Thorne (21) op Twitter. Mongeau (21) lijkt geen idee te hebben waar haar ex het precies over heeft. "Stel je voor dat je iedere keer dat je boos op me bent je woede op Twitter ventileert en daarna toch aan mensen vertelt hoeveel je wel niet om me geeft", reageert ze. "Wat is dit in hemelsnaam?"


Er zit Thorne duidelijk iets dwars. "Je wilde alleen maar met me daten voor Twitter", verwijt ze Mongeau. "Misschien moet je je telefoon eens opnemen in plaats van te lopen twitteren?" vraagt de actrice vervolgens. Mongeau beweert Thorne meerdere berichten te hebben gestuurd. "De dingen die je zegt doen me pijn. Dit slaat nergens op. Als dit echt is wat je denkt, ben ik je kwijt".

Verleden
Thorne en Mongeau zijn ongeveer een jaar samen geweest. In februari maakten de twee beroemdheden via Twitter bekend als vrienden uit elkaar te gaan. Opvallend is dat Thorne vorige maand nog een uitgebreide gelukswens plaatste op Instagram voor de verjaardag van Mongeau. Inmiddels is Mongeau verloofd met YouTube-ster Jake Paul.

NieuwsFilm

meest populair