Video

Meer Pennywise in bloederige nieuwe trailer 'It: Chapter Two'!

De Losers Club keert terug naar Derry voor een nieuw gevecht tegen Pennywise!

door Jeffrey Kouters om 18:04 in Video
In It (2017) beloofde de Losers Club elkaar terug te zullen keren naar Derry als Pennywise opnieuw zou ontwaken. Dat gebeurt in september, wanneer It: Chapter Two in de bioscoop verschijnt. Zojuist is er een nieuwe trailer voor dit tweede deel verschenen!

Warner Bros. en New Line Cinema hebben zojuist de tweede trailer voor It: Chapter Two online gezet. Gisteren werd deze al vertoond op San Diego Comic-Con, maar nu mag iedereen ervan genieten. In de trailer zien we een hoop nieuwe, enge beelden. Je kunt de nieuwe trailer hieronder bekijken!In het kort
Bill Skarsgård kruipt opnieuw in de huid van clown Pennywise. De volwassen Losers Club bestaat uit James McAvoy (Bill Denbrough), Bill Hader (Richie Tozier), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jessica Chastain (Beverly Marsh), Jay Ryan (Ben Hanscom) en Andy Bean (Stanley Uris). De kindercast uit het eerste deel keert ook terug voor enkele flashbackscènes. De regie wordt wederom verzorgd door Andy Muschietti (Mama).It: Chapter Two spookt vanaf 5 september in de Nederlandse bioscoopzalen rond!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Wat een trailer... deze film staat ook hoog op mijn lijstje! Als deze film op z'n minst net zo goed is als de eerste IT remake, dan heb ik een hele goede tijd in de bios!

Rafael11

Avatar

Idd, deze wil ik ook graag zien! En de trailer ziet er goed uit.

Goku32

Avatar

Geweldige trailer zat gewoon in spanning te kijken, naar een trailer. Dit word echt een paar x naar de bioscoop. Kijk uit naar deze. Kan niet wachten

Robbepost

Avatar

Nu maar hopen dat het beter wordt dan het eerste deel.

Devenace

Avatar

Vond de eerste al van een laag voorspelbaar herhalend niveau.
Deze trailer ademt weer geen ziel en passie uit, Pennywise ziet er nog steeds uit als een mongool a la Freddy Krueger 2010.
Maar ieder zn ding.

conspiracy

Avatar

Draagt de naam It, maar heeft er niets mee te maken meer. Heel veel veranderingen net als in eerste deel. Voor mij is Pennywise het probleem. Wat een wangedrocht. Als positieve noot, ik zag wel een aantal herkenbare stukken (Adrian Mellon, Stan en de badkuip) en de scene op de kermis in het glazenhuis lijkt een goede vondst.

Rafael11

Avatar

Ook een nieuwe trailer van Top Gun Maverick! https://www.youtube.com/watch?v=qSqVVswa420

ntt

Avatar

Hell yeah... comic con is los!!!
Topgun ll trailer gechecked. En Terminator Darkfate is ook een plekje naar boven geschoven op m’n to watch lijstje. Rede 1. Edward Furlong speelt John Conner en de 2de, rede hij wordt R rated!!!

Moviemagic

Avatar

^ Tja als Edward Furlong erin speelt dan moet je gaan kijken.

NieuwsFilm

meest populair