Celebrity

'Angelina Jolie papt aan met haar bodyguard; heeft ruzie met zijn vriendin'

Roddels, roddels, roddels.

door FilmTotaal om 14:19 in Celebrity
Angelina Jolie is verliefd op haar bodyguard. Dat meldt de National Enquirer althans. Eén probleem: deze bodyguard heeft al een vriendin. Volgens een ingewijde liep het onlangs erg uit de hand toen de vrouw Jolie confronteerde met haar verleidingsgedrag.

Jolie leerde de man kennen op de set van haar nieuwe film Those Who Wish Me Dead. Daar schijnt ze stapelgek te zijn geworden op haar persoonlijke bewaker. "Angelina smolt helemaal weg door hem", onthult een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift. "Hij was haar boodschappenjongen, haar chauffeur, haar gezelschap, eigenlijk haar alles dus".

Volgens de insider gedroeg Jolie zich als een verliefde puber in zijn buurt. De desbetreffende bodyguard heeft echter al een vriendin, die op een gegeven moment argwaan kreeg. De bron meldt dat de vrouw poolshoogte kwam nemen op de set en Jolie en haar man goed in de gaten hield. "Er ontstond daardoor een hele gespannen situatie", vertelt de bron. "Angelina heeft zelfs zitten huilen in haar trailer".

NieuwsFilm

meest populair