Celebrity

'Angelina Jolie papt aan met haar bodyguard; heeft ruzie met zijn vriendin'

Roddels, roddels, roddels.

door Jeffrey Kouters om 14:19 in Celebrity
Angelina Jolie is verliefd op haar bodyguard. Dat meldt de National Enquirer althans. Eén probleem: deze bodyguard heeft al een vriendin. Volgens een ingewijde liep het onlangs erg uit de hand toen de vrouw Jolie confronteerde met haar verleidingsgedrag.

Jolie leerde de man kennen op de set van haar nieuwe film Those Who Wish Me Dead. Daar schijnt ze stapelgek te zijn geworden op haar persoonlijke bewaker. "Angelina smolt helemaal weg door hem", onthult een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift. "Hij was haar boodschappenjongen, haar chauffeur, haar gezelschap, eigenlijk haar alles dus".

Volgens de insider gedroeg Jolie zich als een verliefde puber in zijn buurt. De desbetreffende bodyguard heeft echter al een vriendin, die op een gegeven moment argwaan kreeg. De bron meldt dat de vrouw poolshoogte kwam nemen op de set en Jolie en haar man goed in de gaten hield. "Er ontstond daardoor een hele gespannen situatie", vertelt de bron. "Angelina heeft zelfs zitten huilen in haar trailer".

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Off Topic:

Edward Furlong terug als John Connor in Terminator: Dark Fate!

https://www.theguardian.com/film/2019/jul/19/edward-furlong-terminator-dark-fate-tim-miller-james-cameron-arnold-schwarzenegger-linda-hamilton

Frietgezicht

Avatar

Hmmm Angelina... is er ook een foto van haar blote voeten?

JIGSAW8

Avatar

friet zeg je nou dat je een voetenfetish hebt? haha

Angelo1979

Avatar

Jolie kreeg ‘m nog steeds.

franmail777

Avatar

Heeft dat mormel nu nog steeds niet genoeg mensenlevens en relaties verwoest????? Ik zou willen dat mannen nu eens met hun hersens gaan denken en zich realizeren dat ze na een paar jaar toch weer op jacht gaat naar een andere relatie die ze kan verzieken. Vreselijk mens.......

Gigan72

Avatar

Wat een engnek is dit mens toch.

nieuwslaatste nieuws

meest populair