Video

Trailer 'Playing with Fire': John Cena (Bumblebee) wordt geterroriseerd door een stel kids

Zijn filmcarrière doet - mede dankzij dit soort films - steeds meer denken aan die van zijn worstelcollega Dwayne Johnson.

door Jan-Peter Rook om 07:55 in Video
Hoewel worstelaar John Cena nog lang niet kan tippen aan de filmcarrière die zijn collega Dwayne Johnson erop nahoudt, timmert hij de laatste jaren toch best lekker aan de weg. Zo was hij te zien in de succesvolle komedie Blockers (2018) en de Transformers-spinoff Bumblebee (2018), en maakt hij vanaf nu ook deel uit van de Fast & Furious-familie. Oh, en hij is ook nog te zien in een nieuwe film genaamd Playing with Fire, waarvan de trailer hieronder te bekijken is.


Playing with Fire is een komische familiefilm waarin Cena een brandweerman speelt die drie kinderen redt van een brand. Het lukt hem en z'n team vervolgens niet om de ouders te lokaliseren, dus besluiten ze het jonge drietal voorlopig onder hun hoede te nemen. De brandweermannen komen er al snel achter dat kinderen minstens zo wild en onvoorspelbaar kunnen zijn als een brandje.

Playing with Fire is een film van regisseur Andy Fickman, bekend van komedies als She's the Man (2006) en The Game Plan (2007). Naast Cena bestaat de cast onder anderen uit Keegan-Michael Key, John Leguizamo, Tyler Mane en Judy Greer.

De film draait vanaf 9 januari 2020 in de Nederlandse bioscopen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm