'Terminator: Dark Fate' krijgt officieel een R-Rating!

'Terminator: Dark Fate' krijgt officieel een R-Rating!

En welke acteur keert terug?

Tijdens de San Diego Comic-Con werd heel wat informatie onthuld rond Terminator: Dark Fate. Producent James Cameron en regisseur Tim Miller waren aanwezig om eindelijk meer details te geven over de film die qua verhaal direct volgt op Terminator 2: Judgement Day.

Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste aankondigingen die gedaan zijn.
Allereerst vertelde regisseur Tim Miller dat de film officieel een R-Rating heeft. "Dat is eigenlijk vooral omdat de fans het van ons eisten. Het voelde... nou ja, het dna van een Terminator is een R-rated fucking film. Als we dat niet hadden gedaan, dan waren we niet trouw gebleven aan het bronmateriaal."
Miller liet ook weten dat de vernietiging van Cyberdyne aan het einde van T2 cruciaal is. "Dat is iets dat niet eerder gebeurd is en dus de toekomst zou veranderen." Dat gaat dan ook op heel veel manieren merkbaar zijn als we straks naar Dark Fate gaan.
Een van de manieren waarop is de terugkeer van nog een ster: Edward Furlong. De acteur speelde in 1991 al de rol van John Connor. Nu keert hij terug, samen met Linda Hamilton en Arnold Schwarzenegger.
Vanaf 23 oktober in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair