Vrij bizarre eerste trailer van 'Cats'

Vrij bizarre eerste trailer van 'Cats'

Wat moeten we hier nou precies van vinden?

De eerste trailer van de Cats-film is vrijgegeven. De film is geregisseerd door Tom Hooper en gebaseerd op de gelijknamige musical die in 1981 debuteerde. Centraal staat een groepje katten dat bij elkaar komt voor een jaarlijkse gebeurtenissen waarbij een van hen naar de Heaviside Layer doorgaat en herboren zal worden.

De musical was goed voor een aantal hitnummers, waaronder Memory, Jellicle Songs for Jellicle Cats, Mungajerrie and Rumpleteazar[i] en [i]Mr. Mistoffelees. Nu komt er dus een verfilming van de musical die heel wat prijzen won. Zo waren er Tony Awards, Laurence Olivier Awards en heel wat meer prijzen. Het is ook de vierde langst lopende Broadway-musical in de geschiedenis, enkel voorgegaan door Phantom of the Opera, Chicago en The Lion King.

Eerste beelden
Zo bezien is het dan ook niet heel gek dat Universal Pictures en Working Title besloten hebben om Hooper een flinke zak geld te geven en er een film van te maken. Sterker nog: de bedoeling is dat het een heuse kersthit wordt, want de film staat gepland voor release op 20 december. Met sterrencast, die onder meer bestaat uit Taylor Swift, Judi Dench, Idris Elba en Ian McKellen.



NieuwsFilm

meest populair