Video

Vrij bizarre eerste trailer van 'Cats'

Wat moeten we hier nou precies van vinden?

door Jim Pedd om 09:13 in Video
De eerste trailer van de Cats-film is vrijgegeven. De film is geregisseerd door Tom Hooper en gebaseerd op de gelijknamige musical die in 1981 debuteerde. Centraal staat een groepje katten dat bij elkaar komt voor een jaarlijkse gebeurtenissen waarbij een van hen naar de Heaviside Layer doorgaat en herboren zal worden.

De musical was goed voor een aantal hitnummers, waaronder Memory, Jellicle Songs for Jellicle Cats, Mungajerrie and Rumpleteazar[i] en [i]Mr. Mistoffelees. Nu komt er dus een verfilming van de musical die heel wat prijzen won. Zo waren er Tony Awards, Laurence Olivier Awards en heel wat meer prijzen. Het is ook de vierde langst lopende Broadway-musical in de geschiedenis, enkel voorgegaan door Phantom of the Opera, Chicago en The Lion King.

Eerste beelden
Zo bezien is het dan ook niet heel gek dat Universal Pictures en Working Title besloten hebben om Hooper een flinke zak geld te geven en er een film van te maken. Sterker nog: de bedoeling is dat het een heuse kersthit wordt, want de film staat gepland voor release op 20 december. Met sterrencast, die onder meer bestaat uit Taylor Swift, Judi Dench, Idris Elba en Ian McKellen.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JorisTheWise

Avatar

Niets mis met de trailer. Doet mij daadwerkelijk denken aan de musical.

Ang3l

Avatar

Verschrikkelijke musical, nog ergere trailer.
Wat een rare misplaatste CGI.

Wel een goede cast!

aspers

Avatar

Oké... een beetje vreemd... maar als je het een paar keer bekijkt went het wel. En ik moet zeggen dat het toch wel verdomd knap is wat tegenwoordig allemaal mogelijk is!

Maar nu... heel erg tof dat ze die decors op grote schaal hebben gebouwd. Maar ligt het aan mij of rammelt dat een beetje? Als ik die katten zie dansen op tafel, lijken het qua verhouding eerder muizen!

Chrischzz

Avatar

Eerst dacht, wtf.. dit is gewoon de musical, mensen in katten pakken die zingen enzo, maar ipv op een podium in een digitaal decor.

Maar ja, ze hadden er ook echte katten van kunnen maken die met motioncapture praten en dansen.. Dat zou er helemaal niet uitzien.

Dus eigenlijk ben ik hier wel naar benieuwd. En de cast is gewoon goed..

Symn

Avatar

Vreselijk. Wat een marteling....

Hiss

Avatar

Ik ben hard aan het denken welke geestveruimende middelen ik nodig zou hebben om hieraan lol te kunnen beleven.

GreenHornet

Avatar

Cgi is niet geweldig waarom geen katten pakken net als de musical

GreenHornet

Avatar

Ik kan Patricia en Taylor niet uit elkaar houden in de Trailer

JIGSAW8

Avatar

nogal slecht vooral de cgi. een van de GROOTSTE flops van 2019?

jordicraft

Avatar

furries hebben hun film gekregen

Artificialis

Avatar

Dit is de meest debiele trailer die ik ooit heb gezien. Ik vraag mij echt af wat voor elitaire gekkies naar deze theatervoorstellingen gaan. En wie er in godsnaam op het idee is gekomen om deze zingende en dansende menskatten in de bioscoop te introduceren.

NieuwsFilm

meest populair