Algemeen

Meer over 'Ghost Draft': een futuristische blockbuster met Chris Pratt

De 40-jarige acteur raakt in conflict met zijn eigen verleden EN toekomst...

door Arjen Rooseboom om 09:50 in Algemeen
Het regent sappige feitjes vanuit de San Diego Comic-Con, maar er is ook nog ruimte voor wat kleinere berichten. Zo is er een nieuwe sci-fi aangekondigd van regisseur Chris McKay, getiteld Ghost Draft.

De hoofdrol is voor Chris Pratt (Guardians Of The Galaxy/Jurassic World) en vertelt over een elitesoldaat die is opgeroepen om te vechten in een toekomstige oorlog waarbij het lot van de mensheid afhangt van het vermogen om zijn verleden te confronteren.

In het verleden was McKay verantwoordelijk voor het succes van The Lego Batman Movie (2017) en onlangs werd zijn naam verbonden aan de DC-prent over Robin die, na jaren Batman's trouwe hulpje te zijn geweest, het heft in eigen hand neemt en verder gaat als Nightwing.

Sleutelrol voor Yvonne Strahovski
Nu is een tweede naam uit de cast bekend gemaakt en wel die van Yvonne Strahovski. Momenteel is zij bekend door haar rol in The Handmaid's Tale die haar vorig jaar nog een Emmy-nominatie opleverde. Daarvoor verscheen zij in series als 24: Live Another Day, Chuck en Dexter. Naar verluid gaat Strahovski een personage spelen dat Pratt in de toekomst ontmoet en een cruciale connectie heeft met zijn verleden.


De film moet nog in productie gaan en heeft ook nog geen release datum. Skydance produceert met Paramount Pictures als distributeur.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarWars-SGPer

Avatar

Pratt worstelt als acteur ook met het zijn verleden als stripper.

NieuwsFilm

meest populair