Humor

Humor: absurde video met Jean-Claude van Damme bedacht door 1677(!) regisseurs

Bekijk hieronder het absurde eindproduct van deze reclamespot.

door Wouter Drummen om 16:53 in Humor
Reclamespotjes zijn altijd een belangrijke en goede manier geweest om een product over te brengen richting consument. Orange ging daarin deze keer wel héél ver. Ze willen in België hun klanten zoveel mogelijk verschillende keuzes aanbieden met het Love Duo pack, een combinatie van een mobiel abonnement naar keuze met vast internet. De gebruiker kiest en betaalt alleen voor de diensten die hij echt gebruikt en nodig heeft. Daar moest natuurlijk een goede mediacampagne bij horen.

Het is niet zo raar dat ze hiervoor dachten aan het Belgische icoon en acteur Jean-Claude van Damme, als was de werkwijze van de campagne-team zeker gedurfd! Het Belgische publiek mocht namelijk zelf beslissen wat Van Damme zou moeten doen in het reclamespotje. En dit was zonder meer een groot succes. In totaal werden er namelijk maar liefst 1677 inzendingen in het spotje verwerkt!

Het eindresultaat
De 1677 verschillende 'regisseurs' hebben gekozen uit de meest absurde decors, locaties, voertuigen en meer. Zo zien we bijvoorbeeld dwergen, ufo's en een dinosaurus voorbij komen. Bekijk het tv-spotje hieronder!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tako

Avatar

hahaha... dit moet een film worden.

Zembo

Avatar

Hahaha hoe lager kan deze vent gaan. Deze guy zou lekker moeten gaan genieten van zijn zeer verdiende geld en chicks bangen die 30 jaar jonger zijn. Enige wat hij nu doet is een parodie van zichzelf maken.

NieuwsFilm

meest populair