Algemeen

DC-epos 'The New Gods' weer een stap dichter bij de werkelijkheid

Ava DuVernay (Selma, A Wrinkle in Time) zal de film regisseren.

door Zilko Tarici om 12:43 in Algemeen
Er worden op dit moment een groot aantal DC-films ontwikkeld, maar sommige komen niet langs deze ontwikkelingsfase. Een van de projecten die de meeste kans maakt om voorbij deze fase te komen is de epische film The New Gods. Ava DuVernay zal deze film regisseren en het script samen schrijven met Tom King, een van de meest begenadigde DC-schrijvers van dit moment.

King is momenteel aanwezig tijdens de jaarlijkse San Diego Comic-Con en heeft onthuld dat hij direct na dit evenement begint te werken aan het script van The New Gods. King was duidelijk in zijn korte commentaar:

"Ik begin maandag met het schrijven van het script!"

Een verhaal van epische proporties
Hoewel het dus nog een hele tijd zal duren voordat we The New Gods in actie gaan zien, is dit alvast een veelbelovende ontwikkeling. Naar verwachting zien we in de film de planeten New Genesis en Apokalips, die worden overheerst door respectievelijk Highfather en Darkseid. De laatstgenoemde neemt echter geen genoegen met een enkele planeet en wil heersen over het hele universum. Aan de helden van New Genesis dan ook de taak om Darkseid tegen te houden.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pietjebam

Avatar

Was dit niet al een lange tijd bekend dat zij zou regisseren? Dat zij en King zouden schrijven is wel nieuw.

NieuwsFilm