'Avengers: Endgame'-regisseurs kondigen hun toekomstige films aan!

'Avengers: Endgame'-regisseurs kondigen hun toekomstige films aan!

De Russo-broers gaan veel films maken.

Na Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Captain America: Civil War en Captain America: The Winter Soldier gaan de broers Anthony en Joe Russo aan de slag met enkele ambitieuze plannen. Deze hebben ze onthuld tijdens Comic Con!

Na de Marvel-films hebben de Russo's veel andere plannen. Eerder werd bekend dat ze de film Cherry gaan regisseren en daarin is onder meer Tom Holland te zien. De film wordt R-rated. "Deze speelt zich af in Cleveland, Ohio, waar we zijn opgegroeid," zei Joe. "Dit is een verhaal over de opioïde crisis die op een zeer fascinerende manier verteld wordt." Het filmlogo werd ook onthuld:



Overige producties
Een van de films die het duo heeft geproduceerd verschijnt binnenkort al: 21 Bridges met Chadwick Boseman. Andere projecten zijn Magic: The Gathering, Grimjack, Battle of the Planets en de reboot The Thomas Crown Affair met Michael B. Jordan


Avengers: Secret Wars
De Russo's hebben opnieuw laten weten dat ze vermoedelijk alleen naar Marvel terugkeren als ze een film kunnen regisseren over de bekende 'Secret Wars'-verhaallijn. Mogelijk wordt die film vannacht al aangekondigd. Naar verluidt zou Marvel Studios dan hun Phase IV-plannen (deels) toelichten.

NieuwsFilm

meest populair