Algemeen

Gave foto Knight of Ren uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Plus de TIE Dagger onthuld.

door Bram de Groot om 14:15 in Algemeen
De cover van de 'Visual Dictionary' voor het later dit jaar te verschijnen Star Wars: The Rise of Skywalker is online opgedoken. Op die cover staan een aantal onthullende zaken. Check de beelden hieronder!

Het meest opvallend is één van de leden van de Knights of Ren die sinds Star Wars: The Force Awakens uit 2015 een belangrijke rol spelen, zij het veelal op de achtergrond. In The Rise of Skywalker gaan ze overduidelijk een belangrijke rol spelen.


Op bovenstaand beeld zie je ook een helm van de rode Sith Trooper, de nieuwe driod D-O, de oude droid C-3PO, heldin Rey, de 'Energy Bow' van Jannah (Naomi Ackie) en de TIE Dagger. Deze laatste was al te zien in de trailer.

The Rise of Kylo Ren
Ook mooi is een beeld voor de vierdelige strip 'The Rise of Kylo Ren' van Marvel Comics. Deze reeks verschijnt vanaf december in het schap, vlak voordat de film verschijnt. J.J. Abrams' Star Wars: The Rise of Skywalker verschijnt op 18 december in de bioscoopzalen.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Degelijk helmpie. RVS? Moet ook wel wanneer je Kylo Ren in de buurt hebt...

Guyon2002

Avatar

Gotta sell that merchandise

Oja, ik vraag me toch af of jullie niet in slaap zijn gevallen tijdens de trailer. De TIE die we daar zien lijkt niet eens een beetje op deze (belachelijk uitziende) TIE Dagger!

Darthmar

Avatar

Gave foto? Niet echt hoor. Filmtotaal lijkt meer en meer op een click bait website.

Devenace

Avatar

Ik val in herhaling als ik zeg dat ze lijken op oude meubelstukken.

Parisan

Avatar

Cool, ik ben wel zo iemand die hierop zit te wachten. En natuurlijk ook op het Art boek.

Master Of Films

Avatar

Toch ik ben zeer benieuwd of Star Wars: The Rise of Skywalker iets gaat meebrengen mbt The Last Jedi.

Roeltje

Avatar

Van mij mag The Rise of Skywalker meer doorgaan op wat The Last Jedi deed dan The Force Awakens... want TLJ is absoluut mijn favoriete Disney Star Wars. Die film heeft Star Wars 'volwassener' gemaakt en het overkoepelende verhaal verdiept. TFA was meer 'storybeats' die zorgden voor een vermakelijke film.

Wat ze ook doen, ik kijk er hoe dan ook reikhalzend naar uit!

Sunspot

Avatar

Vond vorig masker vetter

NieuwsFilm