Algemeen

Officiële blik op 'Black Widow'-schurk Taskmaster en plek in tijdlijn bekend!

De slechterik in de eerstvolgende Marvel-film.

door Bram de Groot om 09:17 in Algemeen
Afgelopen weekend werd de Marvel-film Black Widow officieel aangekondigd als de aftrap van de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe. Nu is er ook een affiche opgedoken met daarop een eerste officiële beeld van de slechterik Taskmaster.

Tijdens Comic Con in San Diego kregen de aanwezigen al de eerste beelden te zien uit de film waarin Scarlett Johansson uiteraard weer te zien is als Natasha Romanoff / Black Widow. De intro tot de eerste beelden hintten middels de quote "They're coming for you." van Tony Stark uit Captain America: Civil War (2016) dat Black Widow zich afspeelt tussen die film en Avengers: Infinity War (2018). In de tussenliggende periode is Black Widow op de vlucht en zal ze uiteindelijk weer in contact komen met Captain America. Haar vlucht brengt haar terug naar haar verleden.

Taskmaster
In de beelden was dus ook de slechterik Taskmaster te zien. Het is nog steeds niet bekend welke acteur de rol invult, maar via een op Comic Con verspreide poster van tekenaar Andy Park is nu wel zijn uiterlijk onthuld, inclusief schild!


Indrukwekkende cast!
In de film van Cate Shortland zijn er ook rollen voor Florence Pugh als de 'Black Widow' Yelena Belova, David Harbour als Alexei Shostakov / Red Guardian, O. T. Fagbenle als S.H.I.E.L.D.-connectie Rick Mason, Rachel Weisz als Melina Vostokoff / Iron Maiden en Ray Winstone in een nog onbekende rol. Rond 1 mei 2020 in de bioscoop!7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Beetje inspiratieloos villain

Paulusie

Avatar

Nou, vanuit de comic is hij best cool.

MB zilver

Avatar

ik denk dat ray winstone de taskmaster gaat spelen

LeonardoPacino

Avatar

@RoberPaulsen:

Waar is dat op gebaseerd? Ken je de comics?

Pietjes

Avatar

Als ze Black Widow van Taskmaster zouden laten winnen zijn ze mij officieel kwijt als fan. zelfs spiderman kan taskmaster nauwelijks aan

Ereptile

Avatar

Taskmaster zoals hij in de Spider-Man game voorkwam vond ik ook niet verkeerd! Hoop dat hij zeker een toffe villain wordt!

chefry1983

Avatar

Interessant om te weten hoe komen hoe black widow en captain America elkaar weer tegen komen. Want nu civil war waren het geen vrienden en in infinity war weer wel.
Ik ben niet bekend met het personage taskmasker dus ben benieuwd

NieuwsFilm

meest populair