Officiële blik op 'Black Widow'-schurk Taskmaster en plek in tijdlijn bekend!

Officiële blik op 'Black Widow'-schurk Taskmaster en plek in tijdlijn bekend!

De slechterik in de eerstvolgende Marvel-film.

Afgelopen weekend werd de Marvel-film Black Widow officieel aangekondigd als de aftrap van de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe. Nu is er ook een affiche opgedoken met daarop een eerste officiële beeld van de slechterik Taskmaster.

Tijdens Comic Con in San Diego kregen de aanwezigen al de eerste beelden te zien uit de film waarin Scarlett Johansson uiteraard weer te zien is als Natasha Romanoff / Black Widow. De intro tot de eerste beelden hintten middels de quote "They're coming for you." van Tony Stark uit Captain America: Civil War (2016) dat Black Widow zich afspeelt tussen die film en Avengers: Infinity War (2018). In de tussenliggende periode is Black Widow op de vlucht en zal ze uiteindelijk weer in contact komen met Captain America. Haar vlucht brengt haar terug naar haar verleden.

Taskmaster
In de beelden was dus ook de slechterik Taskmaster te zien. Het is nog steeds niet bekend welke acteur de rol invult, maar via een op Comic Con verspreide poster van tekenaar Andy Park is nu wel zijn uiterlijk onthuld, inclusief schild!

Bekijk de afbeelding
Indrukwekkende cast!
In de film van Cate Shortland zijn er ook rollen voor Florence Pugh als de 'Black Widow' Yelena Belova, David Harbour als Alexei Shostakov / Red Guardian, O. T. Fagbenle als S.H.I.E.L.D.-connectie Rick Mason, Rachel Weisz als Melina Vostokoff / Iron Maiden en Ray Winstone in een nog onbekende rol. Rond 1 mei 2020 in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair