Celebrity

Hollywoodsterren Joaquin Phoenix (44) en Rooney Mara (34) verloofd

De twee waren al drie jaar aan het daten met elkaar.

door Jeffrey Kouters om 11:11 in Celebrity
Het bekende acteurskoppel Joaquin Phoenix en Rooney Mara heeft zich verloofd. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. Phoenix en Mara dateten al drie jaar met elkaar.

In mei laaiden de geruchten over hun verloving al op. Toen werd Mara namelijk met een grote diamanten ring om haar vinger gespot. Phoenix en Mara ontmoetten elkaar op de set van Mary Magdalene in 2016, waarin Mara de titelrol speelde en Phoenix Jezus. De twee begonnen al vrij snel na de opnames te daten. In 2017 verschenen ze voor het eerst samen op de rode loper van het Filmfestival van Cannes.

Bronnen melden nu aan US Weekly dat Phoenix inderdaad op zijn knieën is gegaan voor Mara. Eerder vertelde een insider nog dat hij dat waarschijnlijk nooit zou doen. "Ze zullen waarschijnlijk nooit gaan trouwen, want dat vinden ze maar gewoontjes". Ook zou Phoenix een grote impact hebben op de levens van zijn (ex-)vriendinnen. "Hij verandert ze allemaal in holistische, veganistische en spirituele vrouwen die de wereld willen redden", aldus de ingewijde, die het duidelijk mis had.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Psycho-M

Avatar

"Phoenix en Mara ontmoetten elkaar op de set van Mary Magdalene in 2016"

Volgens mij hebben ze elkaar al op de set van Her ontmoet in 2013.

nieuwslaatste nieuws

meest populair