Celebrity

Bekende Chinese acteur Simon Yam (Tomb Raider) neergestoken

Tijdens een filmevenement werd de acteur ineens aangevallen.

door FilmTotaal om 15:41 in Celebrity
Simon Yam is een van de bekendste en meest geliefde Chinese acteurs. Ook in Hollywood heeft hij in bekende films gespeeld zoals o.a. in Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life. De 64-jarige acteur was onlangs aanwezig tijdens een speciaal filmevenement in de Chinese stad Zhongshan waar hij werd neergestoken door een man uit het publiek.

Volgens de BBC was Yam met een grote groep mensen aan het praten, toen er opeens een man op hem afgerend kwam en hem meerdere keren met een mes stak. Yam werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig lijkt het er op dat zijn wonden niet levensbedreigend zijn, al moet hij misschien wel geopereerd worden.

Wat is er gebeurd?
Yam's manager liet zich erover uit: ''Hij is in zijn buik gestoken en ook is er een flinke snee in zijn arm, maar gelukkig bleef hij de hele tijd bij bewustzijn. In het ziekenhuis werd meteen geconstateerd dat hij niet aan zijn wonden kan overlijden, maar hij moet er wel een tijdje blijven i.v.m. mogelijke operaties''.

De aanvaller is aangehouden. Waarom hij het gedaan heeft is vooralsnog onduidelijk, maar de politie heeft een onderzoek ingesteld.

NieuwsFilm

meest populair