Algemeen

Tom Hanks als Mr. Rogers in trailer 'A Beautiful Day in the Neighbourhood'

Biopic over televisieman Fred Rogers

door Niels van Arkel om 06:37 in Algemeen
Vandaag is de eerste trailer van de nieuwe Sony Pictures-film A Beautiful Day in the Neighbourhood gelanceerd. Hierin speelt Tom Hanks de rol van televisiepersoonlijkheid Fred Rogers.Vorig jaar kwam de goed bekeken tv-documentaire Won't You Be My Neighbour over de tv-persoonlijkheid uit. Het werd de verrassing van de zomer. Het televisiepersonage Fred Rogers was ineens weer de ster die hij ooit geweest is.

Het verhaal gaat over een jonge journalist genaamd Lloyd Vogel (een fictieve personificatie van Tom Junod, die hetzelfde heeft meegemaakt) die voor Esquire's "heroes" rubriek de presentator moet interviewen. Hij begint aan het interview met een cynische blik op het leven, maar naarmate de tijd die hij doorbrengt met Mr. Rogers vordert veranderd Vogel.

De nieuwe biopic wordt geregisseerd door Marielle Heller (Can You Ever Forgive Me). Naast Tom Hanks spelen ook Matthew Rhys (The Post), Tammy Blanchard (Into the Woods) en Chris Cooper (Cars 3) in de film.A Beautiful Day in the Neighbourhood is vanaf 22 november te zien in verschillende bioscopen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair