Celebrity

Nicole Kidman schaamt zich voor haar wilde seksleven

Haar man Keith Urban zingt daarover in een nieuw nummer.

door FilmTotaal om 16:35 in Celebrity
Nicole Kidman is een beest in bed. Dat zingt haar man Keith Urban althans op zijn plaat Gemini. Hoewel Kidman de kunst van haar man nooit zal censureren, vindt ze zijn onthullingen wel een beetje gênant. Dat vertelt ze in het Australische radioprogramma The Kyle and Jackie O Show.

Dit interview op de radio zal Kidman (52) waarschijnlijk nog lang bijblijven. Presentator Kyle Sandilands, een bekende van de actrice, was maandag lekker brutaal en wilde van alles weten over haar seksleven. In het nummer Gemini zingt Keith (51) namelijk over een vrouw die 'een maniak in bed is' en Sandilands vroeg zich af het lied over Kidman gaat.

"Stouterd!" roept Kidman door de telefoon als Sandilands haar confronteert met haar spannende slaapkameravonturen. Kidman biecht eerlijk op dat de teksten inderdaad over haar gaan. "Ik censureer zijn kunst niet, maar het is wel een beetje beschamend", giechelt Kidman.

Toch kan het altijd nog erger volgens de actrice. "Dit is altijd nog beter dan te horen krijgen dat je maar een saaie muts in bed bent en beter je best moet doen", beaamt ze.

Het hele interview met Kidman kun je hieronder terugluisteren!NieuwsFilm

meest populair