Video

Trailer 'The Goldfinch': Bomaanslag verwoest leven Ansel Elgort

De nieuwe film van John Crowley.

door Bram de Groot om 15:11 in Video
Na de eerste trailer van even geleden hebben Warner Bros. Pictures en Amazon Studios een nieuwe korte trailer online geplaatst voor de film The Goldfinch van regisseur en BAFTA Award-winnaar John Crowley (Brooklyn).

De film is gebaseerd op de bekroonde bestseller uit 2013 van Donna Tartt en de hoofdrol wordt gespeeld door Ansel Elgort, bekend uit onder meer Baby Driver uit 2017 en The Fault in Our Stars uit 2014.

Bomaanslag
Elgort speelt Theodore "Theo" Decker, een jongen die op zijn dertiende zag dat zijn moeder werd gedood bij een bomaanslag op het Metropolitan Museum of Art. Tijdens de verwerking klampt Theo zich vast aan een aandenken aan die vreselijke dag - een tastbaar stukje hoop - een schilderij 'het Puttertje', oftewel 'The Goldfinch'.


Ook in Amsterdam!
Een deel van de film speelt zich af in Amsterdam en er zijn ook rollen voor Nicole Kidman als Mrs. Barbour, Oakes Fegley als de jonge Theo, Aneurin Barnard als Boris, Finn Wolfhard als de jonge Boris, Sarah Paulson als Xandra, Luke Wilson als Larry en Jeffrey Wright als Hobie.

The Goldfinch draait vanaf 10 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair