Celebrity

Ernstig ongeluk op de set van 'Fast & Furious 9'

Een crewlid werd in een kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

door Wouter Drummen om 09:49 in Celebrity
De opnames voor de nieuwe Fast & Furious zijn in volle gang, maar die zijn nu stilgelegd vanwege een ongeluk op de set. Hierbij raakte een crewlid zwaargewond en moest met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet helemaal duidelijk, maar het slachtoffer dat meewerkte aan de Fast & Furious 9 film is vanaf grote hoogte gevallen. Hij viel op zijn hoofd en had direct hulp nodig. De verwondingen aan zijn hoofd waren zo ernstig dat hij met spoed moest worden opgehaald door een 'air ambulance' om zo snel mogelijk naar het Royal London Hospital gebracht te worden. Zijn toestand is helaas levensbedreigend.

De opnames liggen tijdelijk stil
Vanzelfsprekend ging men die dag niet verder met de opnames, al wordt verwacht dat deze wel weer snel zullen doorgaan. De cast en crew hebben zich nog niet uitgelaten over het ongeluk, al werd het wel bevestigd door een woordvoerder van de East of England Ambulance Services en de Hertfordshire politie.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sander_1107

Avatar

Eerst bij Titans, nu hier… er moet denk ik echt beter worden opgelet bij de veiligheid van de mensen die meewerken aan een film of serie

Novarellum

Avatar

Ook al eens bij XXX.

PRIME

Avatar

''air ambulance'' Smiley face

Da's toch gewoon een trauma helikopter.

chefry1983

Avatar

^
In het Engels klinkt het cooler Smiley face

Goku32

Avatar

En deze mensen moeten meer krijgen dan de actuers zelfs vind ik. Kwa geld

Kevin1994

Avatar

Tom Cruise doet alles tenminste zelf.

nieuwslaatste nieuws

meest populair