Video

Trailer 'Scary Stories to Tell in the Dark': kijk uit voor de Jangly Man!

Die wil je echt niet tegenkomen in het donker!

door Jan-Peter Rook om 13:41 in Video
Er is een nieuwe trailer verschenen van Scary Stories to Tell in the Dark, de nieuwste horrorfilm van producent Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth, 2006), gebaseerd op de geliefde gelijknamige griezelboekenreeks. De nadruk in deze promo ligt op de Jangly Man, een eng wezen dat je juist echt niet in het donker wil tegenkomen. Neem snel een kijkje, als je durft!


De film speelt zich af in het jaar 1968 in Mill Valley, een Amerikaans dorpje waar al generaties lang de schaduw van de familie Bellows overheen hangt. In hun huis aan de rand van het dorp veranderde Sarah, een jong meisje met vreselijke geheimen, haar traumatische leven in een reeks enge verhalen in een boek dat de tijd heeft overstegen. Als een groep tieners op een dag Sarah's doodenge huis ontdekt, nemen de griezelverhalen levensechte vormen aan.

De film staat op naam van de Noorse regisseur André Øvredal (Trollhunter, The Autopsy of Jane Doe) en het scenario werd onder anderen geschreven door producent Del Toro. De cast van Scary Stories to Tell in the Dark bestaat uit Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Austin Zajur, Gabriel Rush, Kathleen Pollard en Gil Bellows.

Vanaf 8 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair