Niet een, maar drie (!) vervolgen op 'Mad Max' in de maak!

Niet een, maar drie (!) vervolgen op 'Mad Max' in de maak!

Eindelijk lijkt er wat schot in de zaak te zitten.

Ein-de-lijk is er ruimte voor een vijfde Mad Max-film. In 2015 kregen we Mad Max: Fury Road te zien. De actiefilm van George Miller had een rol voor Tom Hardy als Max Rockatansky en Charlize Theron als Furiosa. Het was een box office hit met een verdienste van 400 miljoen dollar, die ook nog eens goed was voor zes Oscars. Maar een vervolg? Dat liet lang op zich wachten. Tot nu dan.

Tijdens een interview met Indiewire vertelde George Miller dat er meer op komst is. "Er zijn twee verhalen die we willen vertellen, beide rond Mad Max en eentje ook met een rol voor Furiosa," aldus Miller. "Maar voordat we zover zijn, moeten er nog een paar dingen met Warner opgelost worden."

Franchise in gevaar
Daarmee bedoelt Miller de wettelijke strijd die zijn bedrijf en Warner Bros. op dit moment voeren. "Het begon allemaal door de chaos binnen Warner Bros. en niet door Kevin Tsujihara. Dit stamt allemaal van voor dit tijd," begon Miller zijn toelichting. "Er waren een boel mensen die niet wisten wat er aan de hand was, en die geen standpunt in durfden te nemen. Iedereen rende bang rond, leek het wel. Het was moeilijk om de aandacht te trekken. En dus hebben we er een zaak van gemaakt. Maar de chaos is gestabiliseerd en het ziet er uiterst positief uit."

Het zou nu dus goed kunnen dat er niet twee, maar drie nieuwe Mad Max-films uitkomen!

NieuwsFilm

meest populair