ADRIAN!! Mogelijk gaan we Rocky Balboa tóch weer terugzien in de bioscoop!

ADRIAN!! Mogelijk gaan we Rocky Balboa tóch weer terugzien in de bioscoop!

Sylvester Stallone geeft toe dat een zevende film momenteel besproken wordt.

Eerder gaf Sylvester Stallone nog aan dat Creed II de laatste keer zou zijn dat we hem als Rocky Balboa zouden zien. De inmiddels 73-jarige acteur leek de reeks eerder al in Rocky Balboa uit 2006 afgesloten te hebben. Het bloed kruipt echter waar het niet kan gaan. Nadat hij recentelijk weer bezig was met een nieuwe Rambo-film, lijkt hij ook weer terug te willen keren als het personage waar hij ooit bekend mee werd.

Dit keer is er echter geen sprake van een terugkeer in een derde deel rondom Adonis Creed. Stallone zou echt werken aan een zevende Rocky-film. In een interview met Variaty heeft hij laten weten dat er aan een verhaal gewerkt wordt waarin hij bevriend raakt met een jonge straatvechter, die illegaal in de V.S. verblijft. Producent van de reeks, Irwin Winkler, heeft aangegeven dat er momenteel al gesproken wordt over de film. Stallone zou deze moeten schrijven en de hoofdrol spelen.

Prequel
Dit zou echter niet het enige project zijn rondom het iconische personage dat in ontwikkeling is. Volgens Stallone vinden er momenteel ook onderhandelingen plaats voor een prequel omtrent Rocky Balboa. Momenteel lijkt het waarschijnlijker dat deze in de vorm van een serie op een streamingplatform uitgebracht zal worden. Veel invloed heeft hij zelf echter niet op deze projecten. In hetzelfde interview geeft hij namelijk te kennen dat hij geen enkele rechten bezit omtrent de franchise die onlosmakelijk met hem verbonden is.

NieuwsFilm

meest populair