Keert Johnny Depp dan toch terug in 'Fantastic Beasts 3'?

Keert Johnny Depp dan toch terug in 'Fantastic Beasts 3'?

De periode van onzekerheid lijkt ten einde.

Keert Johnny Depp terug of gooit Warner Bros. hem eruit? Die vraag houdt Harry Potter-fans nog altijd bezig. Speelt Depp gewoon voor de derde maal de duistere tovenaar Grindelwald in de derde Fantastic Beasts-film? Daar begint het toch sterk op te lijken.

Volgens de website Backstage gebeurt er eindelijk wat rond Fantastic Beasts 3. Zij vermoeden dat het casten van de film weldra zal beginnen. Al moet je niet direct auditie doen voor de rol van Gellert Grindelwald, want die wordt volgens de site gewoon weer gespeeld door Johnny Depp, die de rol ook speelde als veredelde cameo in Fantastic Beasts and Where To Find Them, om daarna op de voorgrond te treden in The Crimes of Grindelwald, waar het personage nota bene in de titel stond.

De knoop is doorgehakt
Toch hing een tijdlang het gerucht in de lucht dat WB van plan was Depp uit de reeks te zetten en de rol door iemand anders te laten spelen. Na de aanhoudende problemen die Depp veroorzaakte met zijn gedrag en door de beschuldigingen van mishandeling van Amber Heard, leken ook de fans vragende partij om Depp niet te laten terugkeren. Iets waar schrijfster en producente J.K. Rowling het niet mee eens was. Ze bleef Depp verdedigen, en verweet de fans dat zij niet het volledige verhaal kennen.

Nu lijkt de knoop dus definitief doorgehakt, en kan de productie van start. Naast Depp keren ook Eddie Redmayne als Newt Scamander, Jude Law als Albus Perkamentus, Katherine Waterston als Tina Goldstein en Dan Fogler als Jacob Kowalski zeker terug, al is dat absoluut geen verrassing. Door de twijfels over Depp, het script en de slechte kritieken op het tweede deel staat de verschijningsdatum van Fantastic Beasts 3 pas gepland voor 12 november 2021 in de VS, de Nederlandse datum is nog onbekend. De regie blijft in handen van David Yates.

NieuwsFilm

meest populair