Veelbelovende trailer 'Gemini Man' met Will Smith in een dubbelrol!

Veelbelovende trailer 'Gemini Man' met Will Smith in een dubbelrol!

Over niet al te lang al in de bioscopen!

Een tijdje geleden verscheen al de eerste trailer van Gemini Man, de nieuwste film van Ang Lee, o.a. bekend van Brokeback Mountain en Life of Pi. Niet zo vreemd dus dat na zijn vorige successen heel wat mensen uitkijken naar zijn nieuwe film, waarin deze keer Will Smith niet één, maar beide hoofdrollen voor zijn rekening neemt.

De bekende acteur speelt namelijk een soort van dubbelrol. In de film is Smith het personage Henry Bogan, een van de beste NSA-agenten. Toch gaat het op een gegeven moment fout, wanneer hij wordt opgejaagd door een mysterieuze en jonge tegenstander die elke stap van Brogan weet te voorspellen. Wat blijkt, Brogan wordt door zichzelf opgejaagd! Bekijk de nieuwe trailer hieronder.



Lang moeten wachten
Het heeft lang geduurd voordat de film eindelijk werd gemaakt. De bedenker van het idee, Darren Lemke, verkocht zijn verhaal al meer dan 20 jaar geleden aan het Huis van de Muis, maar daar werd er aanvankelijk niet veel mee gedaan. Nu heeft het idee dan toch eindelijk tot de verfilming ervan geleid. De film, waarin ook Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen en Benedict Wong meespelen, komt 10 oktober uit in de Nederlandse filmzalen.

NieuwsFilm

meest populair