'Gwyneth Paltrow vindt zichzelf nu mooier dan vroeger'

'Gwyneth Paltrow vindt zichzelf nu mooier dan vroeger'

Ook de sterren hebben zo hun zorgen.

Gwyneth Paltrow blijft ondanks haar rimpels volop van zichzelf houden. Dat zegt ze in de nieuwe podcast The Beauty Closet. Volgens de actrice is ze nu zekerder over haar uiterlijk dan vroeger.

"Volgens mij komt het niet vaak voor dat mensen zichzelf mooi vinden", vertelt Paltrow (46). "Ik voelde me als iedere andere vrouw. Ik zag het gewoon niet als ik in de spiegel keek". Paltrow vertelt dat ze tegenwoordig beter weet wie ze is. "Ik ben minder streng voor mezelf en weet beter wat mijn waarden zijn". Volgens Paltrow heb je het als jonge vrouw moeilijker. "Als jonge vrouw probeer je anderen tevreden te houden en allerlei ballen hoog te houden".

Knap en aantrekkelijker
In de podcast wordt Paltrow gecomplimenteerd met haar uiterlijk. "Ik weet dat veel mensen mij een knappe vrouw vinden", reageert ze. "Maar als je ouder wordt, en je je nog steeds moet identificeren als zodanig, wat betekent het dan als je rimpels krijgt en in je menopauze belandt?" vraagt ze zich hardop af. "Wat gebeurt er met de identiteit van een vrouw als je niet meer als aantrekkelijk wordt gezien?"

Paltrow weet het antwoord. "Het is belangrijk dat je van jezelf blijft houden", geeft ze de luisteraars mee.

NieuwsFilm

meest populair