Sony heeft topregisseurs op het oog voor 'Venom 2'

De namen van Andy Serkis, Travis Knight en Rupert Wyatt gaan rond.

Venom was vorig jaar een onverwachts succes voor Sony. Er wordt dan ook al gewerkt aan een vervolg. Ook heeft de studio inmiddels een aantal interessante namen op het oog voor de regie. Dat melden diverse Amerikaanse filmvakbladen.

Volgens The Hollywood Reporter en Variety is Andy Serkis in de running voor de regie van Venom 2. Serkis is natuurlijk vooral bekend als acteur, maar maakte als regisseur de films Breathe (2017) en Mowgli (2018). Zijn naam is niet de enige naam die rondgaat, want Sony schijnt ook gesprekken te hebben gevoerd met Travis Knight (Bumblebee) en Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes).

Over Venom 2
Er is nog niet veel bekend over Venom 2. Rubert Fleischer keert in ieder geval niet terug voor de regie. Hij is te druk met zijn werk voor Zombieland: Double Tap. Sony hoopt deze herfst al met de opnames te kunnen beginnen. Tom Hardy zal wederom te zien zijn als Eddie Brock. Hij moet het vermoedelijk opnemen tegen Woody Harrelsons Cletus Kasady alias Carnage (daar hintte de toegift van Venom althans wel op).

NieuwsFilm

meest populair