'It: Chapter Two' wordt wel héél erg lang!

'It: Chapter Two' wordt wel héél erg lang!

Hoe de Losers Club uiteindelijk Pennywise verslaat? Nou, ga maar goed zitten.

Na een paar enge films, maken horrorfans zich klaar voor It: Chapter Two, dat deze herfst te zien zal zijn. Nu horen we eindelijk dat de film behoorlijk lang zal zijn. En dat het eigenlijk niet eens zo heel veel gescheeld had, of de film was wel heel erg lang.

Andy Muschietti heeft volgens de site Digital Spy bevestigd dat It: Chapter Two in totaal 2 uur en 45 minuten gaat duren. Een eerste versie van de film was nog veel langer: vier uur. Volgens Muschietti heeft niemand van de testpublieken die de film gezien hebben, geklaagd over de speelduur.

Essentie van het verhaal
"Elke film is anders wanneer je het scenario schrijft en een verhaal bouwt, vooral vergeleken met het eindproduct," legde Muschietti uit. "In het begin, als je aan het schrijven bent, en het verhaal opbouwt, lijkt alles dat je erin zet essentieel voor het verhaal. Maar, als je de film dan geëdit hebt, en hij vier uur duurt, realiseer je je dat sommige elementen prima achterwege gelaten kunnen worden en de essentie van het verhaal dan toch bewaard blijft."

Volgens Muschietti is het publiek dat de film tot nu toe gezien heeft tevreden. Met 2 uur en 45 minuten "ligt het tempo precies goed".

NieuwsFilm

meest populair