Instagram is boos op Armie Hammer wegens 'ongepaste' beelden

Instagram is boos op Armie Hammer wegens 'ongepaste' beelden

Zijn vrouw heeft inmiddels gereageerd op alle ophef.

Hollywoodster Armie Hammer ligt onder vuur nadat hij zaterdag via Instagram een video deelde waarin te zien is hoe zijn tweejarige zoontje aan zijn tenen loopt te zuigen. Veel mensen vinden de beelden behoorlijk ongepast. Inmiddels heeft de vrouw van Hammer gereageerd op alle ophef.

Armie Hammer denkt voortaan wel twee keer na voordat hij een waarschijnlijk grappig bedoelde home video deelt. In het filmpje lacht hij om zijn zoontje Ford, die de tenen van zijn vader in zijn mond stopt. "Dit ging zeven minuten zo door", schreef Hammer bij de video. "Hij heeft duidelijk een voetfetisj", grapt hij ook.

De video en bijbehorende opmerkingen zorgden voor veel ophef online. Hoewel sommige social media-gebruikers konden lachen om de beelden, vinden vele het filmpje ongepast. "Dit is totaal niet grappig", reageert een boos iemand. "Dit is vies", vindt een ander.


Reactie op ophef
Inmiddels heeft Hammers vrouw Elizabeth Chambers gereageerd op alle ophef. Zij meent dat het delen van de privé-video geen handige actie was van haar man en benadrukt dat de gezondheid en veiligheid van hun kinderen altijd op de eerste plaats staat. "Onze zoon vindt het leuk om met voeten te spelen", schrijft zij. "Dit is een grap binnen onze familie en Armie had deze video eigenlijk niet moeten delen".

NieuwsFilm

meest populair