Komt er ook nog een derde Widow in 'Black Widow'?

Komt er ook nog een derde Widow in 'Black Widow'?

Rachel Weisz vertelt over haar eigen rol.

De volgende film van Marvel Studios is Black Widow. De solofilm van de (tot nu toe) enige vrouwelijke superspion in het Marvel Cinematic Universe lijk aardig wat verrassingen in petto te hebben!

In het Marvel panel tijdens San Diego Comic Con kwam een flinke cast het podium opgelopen. Naast Scarlet Johansson is er nu ook Florence Pugh, die de rol van Yelena Belova gaat spelen. Pugh wordt daarmee de tweede vrouwelijke superspion in het universum.


Bekijk de afbeelding

Tot zover wat we al wisten. Maar er is nu meer. Na het panel komt Rachel Weisz aan het woord. Zij heeft wel een bijzondere mededeling: "Er zitten flink wat Black Widows in deze film. Ik ben zelf een Black Widow, dan heb je Florence en natuurlijk Scarlett. Er zijn nog veel meer mensen die je gaat ontmoeten, die ook Black Widow zijn."

Wat zou de rol van Weisz dan zijn? Een paar dagen geleden is er bij de IMDB cast een naam toegevoegd bij de rol van Weisz: Melina Vostokoff. In de Marvel Comics is Vostokoff bekend als Iron Maiden, een jonge superspion die in de schaduw van Black Widow (Nat Romanov) moest opgroeien en uiteindelijk op pad gaat om Romanov te vermoorden. Ze sluit zich uiteindelijk aan bij de Thunderbolts.



Black Widow is op 1 mei 2020 (in Nederland waarschijnlijk een week eerder) te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair