Zien we slechterik Ghost terug in Marvels 'Thunderbolts'?

Zien we slechterik Ghost terug in Marvels 'Thunderbolts'?

Als het aan actrice Hannah John-Kamen in ieder geval wel!

Actrice Hannah John-Kamen (Ready Player One, Tomb Raider) staat open voor meer verschijningen in Marvels filmuniversum na het binnenkort te verschijnen Ant-Man and the Wasp, waarin zij de slechterik Ghost speelt. Concreter heeft John-Kamen eigenlijk wel oren naar een rol in een eventuele Thunderbolts-film.

De Thunderbolts zijn een superheldenteam dat grotendeels bestaat uit slechteriken. Vergelijk het een beetje met DC's Suicide Squad, waar ook al een film over gemaakt is. In de stripboeken was Ghost ook een van de leden. Ook andere personages die al in de Marvelfilms en -series zijn verschenen of binnenkort verschijnen, zoals Baron Zemo, de Shocker, de Punisher, Crossbones, Goliath, Thaddeus Ross en Ghost Rider, zijn bekende Thunderbolts-gezichten, dus er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden om een cool team naar het witte doek te brengen.

"Met elk personage van Marvel, wat er ook gebeurt met ze, zijn de verdere mogelijkheden eigenlijk eindeloos", vertelt John-Kamen aan Screen Rant. De actrice vertelt veel Thunderbolts-comics te hebben gekocht en gelezen ter voorbereiding op haar rol in Ant-Man and the Wasp, dus ze is bekend met het werk. "Ik zou het geweldig vinden om de eer te krijgen om met welke held of slechterik dan ook te werken, of met welk ding in Marvels universum dan ook", legt ze uit. "Ik bedoel, yeah, zou dat niet geweldig zijn?"

Voorlopig staat er echter nog geen film rondom de Thunderbolts gepland. Regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy) heeft overigens ooit aangegeven wel interesse te hebben in die regieklus. Laten we alleen eerst maar even Ant-Man and the Wasp afwachten...



NieuwsFilm

meest populair