Algemeen

Geen twijfel meer 'Indiana Jones 5' gaat er komen!

De opnames gaan 'Indiana Jones 5' gaan volgend jaar van start.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het moment dat de opnames van Indiana Jones 5 beginnen, komt met rasse schreden dichterbij. Het verhaal gaat nu dat de film in april 2020 eindelijk opgenomen wordt in Engeland. Meer details zijn verder niet vrijgegeven.

De 77-jarige Harrison Ford zal volgens Discussing Film volgend jaar van start gaan met de opnames van de vijfde film rond de legendarische archeoloog die zichzelf ooit besloot te vernoemen naar zijn hond. Het wordt vermoedelijk de laatste keer dat we het personage gaan zien.

Eén Indiana
Harrison Ford vertelde in het verleden wel eens dat het personage met hem dood moet gaan. Als de acteur dus ooit zou komen te overlijden, dan vindt hij dat Indy met hem mee het graf in moet. Er zou dus geen nieuwe acteur moeten komen die de rol overneemt en zichzelf voortaan Indiana Jones noemt. Daarmee lijkt het er, gezien de leeftijd van de acteur op, dat dit zomaar eens de laatste keer kan zijn dat we hem in de huid van Indiana Jones zien kruipen.

Vanaf 9 juli 2021 in de bioscoop.


15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zembo

Avatar

HF bijna 80 jaar oud. Wat vliegt de tijd toch voorbij. Better hold on to your potatoes!

Tako

AvatarSmiley face

Giuseppe Melone

Avatar

Remakes en sequels, wat een creatieve armoede heest er tegenwoordig in Hollywood. De gemiddelde televisieserie heeft tegenwoordig originelere verhaallijnen en betere acteurs dan de speelfilms die tegenwoordig gemaakt worden.

chefry1983

Avatar

De titel is ook bekend:
Indiana Jones and the temple of fossils

Gigan72

Avatar

Ik zit echt niet te wachten op een 78 jarige Jones.
Steven is ook niet meer wat hij geweest is.
Laat maar zitten maak wat anders iets wat we nog niet gezien hebben bv.
Maar ook dat is best lastig want we hebben al zo veel gezien dat het steeds lastiger wordt om met iets nieuws te komen.

Hiss

Avatar

Ik neem toch wel aan dat ze hetzelfde verjongingskuurtje als bij Samuel L. Jackson in Captain Marvel op Harrison Ford gaan gebruiken?

Markie Marcolioooo

Avatar

Zal de openings scène, na een Paramount berg, beginnen met een opgraving van Indy? Zou een aardig symbolisch begin wezen door op deze manier nog 1 maal het personage af te stoffen.

deregtx

Avatar

Ja hij is oud maar hij heeft een opvolger... Mutt Jones Shia LaBeouf..

Edit: Filmtotaal.. deze XS4ALL reclame gaat precies over de plaats waar je je reactie moet typen heen... Dus je ziet niet wat je typt... Echt top!

Dawgruule

Avatar

Waarom is shia laBoeuf eigenlijk nooit meer verder gegaan in die rol?

Frietgezicht

Avatar

^ Omdat zowel de film als LaBoeuf veel kritiek kregen.
Niet echt een goed begin om dan een franchise mee te starten.

Renegade

Avatar

Ik ben een enorme fan van Indiana Jones. Maar ik zie zijn rol meer als James Bond. Ik denk dat hij makkelijk door een andere acteur gedaan kan worden. Harisson Ford kan het wel willen maar een acteur als Chris Pratt zou denk ik een goede keuze zijn. En waarom niet. Ik denk dat er nog een hele boel verhalen te maken zijn met een personage als Indiana Jones. Ik vond de tv serie over de jonge Indiana ook niet slecht. Had wat meer avontuur in mogen zitten maar wel een frisse blik op het personage.

Spider-fan

Avatar

Ik zie het ook als James Bond en in die tijd wilde Spielberg graag een Bond-film maken, maar hij werd niet aangenomen daarvoor. En hij is toch ook al gespeeld door River Phoenix en andere acteurs in de tv-serie. Ik weet niet waarom Ford het zo belangrijk vindt dat het personage met hem sterft.

Harrie69

Avatar

Wat een hoop gezeur hier zeg. Laat maar komen die film. Geniet nog altijd van Harrison Ford en Steven Spielberg.

NieuwsFilm

meest populair