Lady Gaga zoenend gespot en het is niet met Bradley Cooper!?

Lady Gaga zoenend gespot en het is niet met Bradley Cooper!?

Gaga is zoenend gefotografeerd met een andere man: Dan Horton.

Heeft Lady Gaga dan toch geen relatie met Bradley Cooper? Er zijn nieuwe foto's opgedoken waarop Gaga zoenend met een andere man te zien is. Wie heeft haar hart gestolen?

Het lijkt erop dat Lady Gaga (33) opnieuw gelukkig is in de liefde. Dit nadat zij ongeveer een half jaar geleden haar verloving met Christian Carino (50) verbrak. Volgens de geruchten zou zij zijn gevallen voor de charmes van Bradley Cooper (44), haar tegenspeler en regisseur voor A Star Is Born (2018). In juni werd bekend dat ook Cooper zijn vriendin Irina Shayk (33) had verlaten. Dat was voor veel fans dé bevestiging dat Gaga en Cooper inderdaad voor elkaar gevallen waren.

Niets blijkt minder waar
Toch komt er aan dat sprookje nu abrupt een einde. Gaga is namelijk zoenend gefotografeerd met een andere man. Het betreft Dan Horton (37), haar geluidstechnicus met wie ze sinds november samenwerkt. Het Amerikaanse tijdschrift People heeft de foto's gedeeld en meldt dat de twee een brunchafspraak hadden. "Ironisch genoeg had ze een tafeltje aan de stoep, dus ze vond het schijnbaar geen probleem om gezien te worden", zegt een bron. "Ze leek erg gelukkig".

NieuwsFilm

meest populair