Marvel onthult wat er gebeurde in neppe scripts 'Avengers: Infinity War'

Marvel onthult wat er gebeurde in neppe scripts 'Avengers: Infinity War'

Dit was natuurlijk een topgeheim project.

Marvel deed er alles aan om te voorkomen dat er spoilers uit zouden lekken voor Avengers: Infinity en Avengers: Endgame. De beveiliging was dan ook ontzettend streng. Zo kregen de acteurs en crewleden neppe scripts uitgereikt. Dat vertelt producent Kevin Feige in een gloednieuwe featurette.

Bekijk de afbeelding
Marvel heeft een leuke featurette vrijgegeven waarin de neppe scriptpagina's die voor Infinity War en Endgame zijn geschreven in korte animatiefilms zijn uitgewerkt. Deze scènes zijn nooit opgenomen, maar werden ingezet om de cast en crew te misleiden. De twee Avengers-films waren Marvels grootste filmprojecten ooit en de studio wilde koste wat het kost voorkomen dat er vroegtijdig spoilers zouden uitlekken. Dat allemaal voor de fans, zodat zij een geweldige filmervaring zouden hebben.

Iedereen overleeft de film
Zo stond in een alternatief script dat Loki (Tom Hiddleston) zou ontsnappen nadat Thanos (Josh Brolin) hem en zijn broer Thor (Chris Hemsworth) had aangevallen. Ook wilde Marvel hen laten geloven dat Gamora (Zoe Saldana) haar val op Vormir zou overleven en eigenhandig de Soul Stone aan haar vader zou overhandigen.

De andere twee filmpjes houden we geheim. Deze kun je hieronder zelf ontdekken!



NieuwsFilm

meest populair