Algemeen

Clooney veilt Oscar-cadeaus

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal op 31.03.2006 om 10:50 in Algemeen
Een verzameling luxe cadeaus die de Amerikaanse filmster George Clooney deze maand tijdens de Oscar-uitreiking kreeg, is donderdag geveild voor 45.100 dollar. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van orkanen in de Verenigde Staten.

Alle genomineerden en presentatoren van de Oscar-uitreiking op 5 maart ontvingen een aantal cadeaus. Daarin zaten onder andere een dure draagbare MP3-speler, een digitale persoonlijke assistent, kleding en juwelen. De ontvangers kregen samen voor 100.000 dollar aan kleinoden. Clooney gaf zijn 'buit' aan een liefdadigheidsinstelling, die de cadeaus via internet veilde.

Clooney kreeg een Oscar voor de beste mannelijke bijrol in de politieke thriller Syriana. Daarnaast was hij genomineerd voor de Oscars voor de beste regie en het origineelste script voor Good Night, and Good Luck.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Michaell

Avatar

Leuke cadeau's. Ik vraag me af of Clooney dit niet doet om zo 'leuk' en 'goedaardig' bij de Amerikanen (en ook anderen hoor) over te komen. Maar als dit nie zo het geval is: goede gast, die Clooney!

DarkPhalanx

Avatar

Pegasus "het is niet het zelfde nieuws"

Als ik die twee stukjes lees is het toch wel degelijk hetzelfde bericht. Alleen dat van filmtotaal is niet zo gedetailleerd dan die andere site.

Ontopic: Goede zaak van clooney!

Pegasus

Avatar

Rooster "Destijds is er wel een nieuwsbericht geplaatst met dezelfde strekking, namelijk hier"


het is niet het zelfde nieuws

Rooster

Avatar

Pegasus "Heb ik wel gedan, overdeze onderwerp ( http://www.ikonrtv.nl/kerknieuws/nieuws.asp?oId=8473 ) maar ze hebben het nooit op de site geze dus dat ga ik echt niet weer doen, ze zoeken het maar zelf uit."

Destijds is er wel een nieuwsbericht geplaatst met dezelfde strekking, namelijk hier

Ann McDunn

Avatar

Mooi gebaar van George Clooney, dat zouden er meer moeten doen.:Y

Pegasus

Avatar

Il Padrino "Dan had je dit nieuwsfeitje toch kunnen opsturen via nieuws > nieuws insturen (balk bovenaan).. Achteraf zeuren is zo makkelijk, vind je niet?"


Heb ik wel gedan, overdeze onderwerp ( http://www.ikonrtv.nl/kerknieuws/nieuws.asp?oId=8473 ) maar ze hebben het nooit op de site geze dus dat ga ik echt niet weer doen, ze zoeken het maar zelf uit.

Emilia46

Avatar

Goede actie!! T+)

Il Padrino

Avatar

Pegasus "Jullie zijn wel erg laat met nieuws voor een film site. Deze nieuws over George Clooney zijn aal 3 dagen geleden bekend gemakt :} O+"


Dan had je dit nieuwsfeitje toch kunnen opsturen via nieuws > nieuws insturen (balk bovenaan).. Achteraf zeuren is zo makkelijk, vind je niet?

Pegasus

Avatar

Jullie zijn wel erg laat met nieuws voor een film site. Deze nieuws over George Clooney zijn aal 3 dagen geleden bekend gemakt :} O+

Thiver

Avatar

Netjes van 'm. Maar ik zie dit niet echt als filmnieuws...