Algemeen

[spoiler] had oorspronkelijk grotere rol in 'Spider-Man: Far From Home'

Ook vertelt deze ster meer over een grote twist in de film.

door Jeffrey Kouters om 13:32 in Algemeen

Let op: Dit artikel bevat spoilers!


In een nieuw interview onthult actrice Cobie Smulders meer over de grote twist in Spider-Man: Far From Home. Ook teaset zij een aantal verwijderde scènes van haar personage Maria Hill.

In de toegift van Far From Home wordt duidelijk dat Maria Hill en haar partner Nick Fury (Samuel L. Jackson) eigenlijk vermomde Skrulls waren. In een interview met The Hollywood Reporter vertelt Smulders dat Marvel dat idee pas relatief laat heeft toegevoegd."Ik weet niet precies wanneer ze op dat idee zijn gekomen, maar het was voor mij ook een verrassing. Kevin Feige vertelde het me op een feestje. Ik vond het een gaaf idee, maar eerlijk gezegd ook verwarrend. Je weet echt niet wat Marvel van plan is. Deze wereld verandert constant. Wie weet was dit een opzetje voor iets groters. Ik zie het zelf gewoon als een extra laag in de film"
Bureau vol werk
Smulders legt ook uit waarom Hill zich anders leek te gedragen dan normaal. Aangezien Smulders niet wist dat zij een Skrull zou zijn, moet er een andere reden daarvoor zijn. "Ik speelde haar met het idee dat ze er even helemaal doorheen zat. Ze was moe en moest nog een hoop zaken afhandelen en regelen nadat de Blip haar had teruggebracht", licht Smulders toe.

Verwijderde scènes
Volgens Smulders zitten niet alle scènes die zij voor Far From Home heeft opgenomen in de bioscoopversie. "De opening was eigenlijk langer. De film opende eigenlijk met de autorit van Fury en Hill naar het verwoeste dorp in Mexico", onthult de actrice. Smulders vertelt verder dat andere verwijderde scènes meer van haar nieuwe persoonlijkheid zouden laten zien. Wellicht worden deze beschikbaar gesteld op de blu-ray-uitgave.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Weinig interessant personage en bijdrage nihil.

Molemanski

Avatar

^ De deal die marvel met sony heeft houdt onder andere in dat in elke solofilm 2 mcu personages in moeten voorkomen. Gezien nick fury nummer 1 is vind ik de keuze om haar er bij te stoppen wel logisch. Neemt niet weg dat ik het compleet met je eens ben.

NieuwsFilm

meest populair