Actie-sequel 'Atomic Blonde 2' gaat mogelijk naar een streamingdienst

Actie-sequel 'Atomic Blonde 2' gaat mogelijk naar een streamingdienst

Atomic Blonde-regisseur David Leitch zal het tweede deel enkel produceren.

Atomic Blonde was met een wereldwijde opbrengst van ruim 100 miljoen dollar een aardig succesvolle actiefilm te noemen. Het is dan ook niet zo vreemd dat er nu wordt gesproken over Atomic Blonde 2. Tijdens de persronde voor de Fast and Furious-spinoff Hobbs and Shaw heeft regisseur David Leitch een korte update gegeven over de status van dit vervolg.

Leitch zei het volgende over Atomic Blonde 2:

"Er wordt nog steeds gesproken over een vervolg. Ik ken niet alle details, omdat ik slechts ingehuurd werd voor de eerste film. Kelly McCormick, mijn producent-partner en vrouw is echter zeker weten bij de film betrokken als producent. Zo heb ik de eerste film trouwens ook gekregen. Het schijnt dat een grote streamingdienst interesse heeft getoond in het vervolg. We zullen zien."

Sequel kan nog even op zich laten wachten
Atomic Blonde werd gedistribueerd door Focus Features, maar een streamingdienst is tegenwoordig zeker geen verkeerde optie voor een vervolg. Leitch en Charlize Theron zijn verder behoorlijk druk met andere filmprojecten, dus wanneer de film er komt is natuurlijk nog maar de vraag.

NieuwsFilm

meest populair