Gerucht: Marvel heeft grootse plannen met opperschurk Galactus

Hij zou straks naar het MCU komen, met een grote verrassing.

Er is een nieuw gerucht rond de plannen van Marvel Studios met zijn nieuw verworven materiaal. De Fantastic Four en X-Men keerden enige tijd geleden terug naar huis, nadat moederbedrijf Disney filmstudio 20th Century Fox had overgenomen. Langzaam vormt zich enige duidelijkheid over de plannen van de studio met dit materiaal.

Volgens de site Marvel Cosmic, is Marvel Studios van plan om in de nabije toekomst de schurken Galacticus en Tyrant te introduceren. Dat eerste personage hadden we wel aan zien komen; de verslinder van planeten is immers zo bekend in de comics, dat het wel moest. Maar Tyrant is een grotere verrassing.

Nieuwe opperschurk?
Gespeculeerd wordt dat Marvel in Galactus een nieuwe opperschurk gevonden heeft. Hij zou vergezeld worden door Tyrant, een personage dat in de soloverhalen van de Silver Surfer voorkomt. Hij was een creatie van Galactus die helemaal doorsloeg en later een schurk werd, die het opnam tegen zijn schepper.

Wellicht zal in de films Galactus ook gebruik maken van Tyrant. De Silver Surfer speelt dan op een later moment een rol. Naar het schijnt wil Marvel Galactus al introduceren in Phase 4 en dan specifiek in Eternals.

NieuwsFilm

meest populair