Lupita Nyong'o (Black Panther) als lerares en zombie-uitroeier in geinige trailer 'Little Monsters'

Verder speelt Josh Gad (Frozen) een onuitstaanbare tv-persoonlijkheid genaamd Teddy McGiggle.

De nieuwe horrorkomedie Little Monsters gaat over een aan lager wal geraakte muzikant die samen met een lerares en een arrogante tv-persoonlijkheid een groep kinderen moet beschermen tegen een zombie-uitbraak. Wat vinden jullie van de trailer?


Nadat zijn relatie op moeizame wijze tot een einde komt, besluit de stuurloze muzikant Dave (Alexander England) voorlopig bij z'n zus te logeren. Hij krijgt de kans om mee te helpen met het begeleiden van een schoolexcursie en hoopt zo indruk te maken op de charmante en mysterieuze juffrouw Caroline, gespeeld door Oscar-winnares Lupita Nyong'o (12 Years a Slave, Black Panther).

Zombie-invasie
Wat Dave niet zag aankomen was Teddy McGiggle (Josh Gad), een onuitstaanbare tv-persoonlijkheid uit een kindershow, die ook meewerkt aan de excursie. Wat Dave nog veel minder had zien aankomen, was een zombie-invasie die plaatsvindt na een gefaald experiment in een nabijgelegen militaire basis. Het is aan het drietal om - zonder de juiste vaardigheden - de kinderen te beschermen tegen de zombies en hier levend uit zien te komen.

De rest van de cast bestaat uit Stephen Peacocke, Kat Stewart, Nadia Townsend, Marshall Napier, Henry Nixon en Rahel Romahn. De film werd geschreven en geregisseerd door Abe Forsythe, de man achter films als Navin Wants to Be a Superhero, Ned en Down Under.

Little Monsters was eerder dit jaar te zien tijdens Imagine en draait vanaf 24 oktober in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair