Spannende details over het liefdesleven van 'Captain Marvel'-ster Brie Larson

De actrice is een trouwe tortelduif.

Brie Larson praat niet graag over haar privéleven, laat staan over haar liefdesleven. Toch weten we dankzij de nodige insiders en oplettende paparazzi het een en ander over haar relaties.

Bekijk de afbeelding
Deze week werd bekend dat Brie Larson (29) een nieuwe relatie heeft. De gelukkige is Elijah Allan-Blitz. Hij is niet heel bekend en werkzaam als acteur en regisseur.

Vorige relatie kapot
In maart 2016 verloofde Larson zich met haar vriend Alex Greenwald, met wie ze sinds 2013 samen was. De muzikant (Greenwald is de frontman van de band Phantom Planet) ging op zijn knieën tijdens een reis naar Tokio. In mei was Larson te gast bij Saturday Night Live en daar droeg zij een diamanten ring om haar vinger. Begin januari kwam echter het nieuws naar buiten dat Larson en Greenwald hun verloving hadden verbroken. Daarmee kwam na zes jaar ook een einde aan hun relatie.


Het is niet bekend waarom de twee precies een punt achter hun relatie hebben gezet, want ze leken juist erg gelukkig te zijn met elkaar. In verschillende speeches tijdens awardceremonies bedankte Larson hem ook uitvoerig. Toen ze een Oscar won voor haar rol in Room (2015) zei ze dat ze echt ontzettend veel van Greenwald, die in de zaal zat, hield. Af en toe plaatste Larson ook een romantische foto op Instagram. Die vlam is nu dus echter gedoofd.

Zoenen in het gangpad
Inmiddels is Larson dus samen met Allan-Blitz. Het is niet bekend hoe zij elkaar ontmoet hebben. Deze week werden Larson en haar nieuwe vlam gespot tijdens het boodschappen doen. In de supermarkt waren de twee behoorlijk klef met elkaar voor het schap met verse salades en toetjes. Hun zoenpartij ging ook nog even door op de parkeetplaats. Later werd het stel ook nog gezien bij een theater, waar de twee een gezellige avond uit zouden hebben beleefd volgens ooggetuigen.

De foto's maken duidelijk dat Larson smoorverliefd is op Allan-Blitz en maar niet van hem af kan blijven. Schijnbaar is de Captain Marvel-ster toch niet zo gesteld op haar privacy (ze leek zich maar immers weinig aan te trekken van de paparazzi, die duidelijk aanwezig waren) en mag heel de wereld van haar nieuwe liefde weten.

NieuwsFilm

meest populair