Wordt Reese Witherspoon 'in brand gestoken' door Simon Kinberg?

Wordt Reese Witherspoon 'in brand gestoken' door Simon Kinberg?

Figuurlijk dan, want het gaat hier om het concept voor een nieuwe spannende sciencefictionfilm.

Reese Witherspoon is aan het onderhandelen geslagen voor een nieuwe spannende sciencefictionfilm die ontwikkeld wordt door Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix). Momenteel is er een heuse biedingsoorlog gaande tussen diverse studio's.

Volgens Deadline gaan de 2 hun krachten bundelen in een bewerking van het korte verhaal Tardy Man van Thomas Pierce dat vorig jaar in het tijdschrift The New Yorker verscheen. De werktitel is voorlopig PYROS.

Witherspoon heeft nog niet vaak uitstapjes gemaakt naar het sci-fi genre. De eerste keer was pas vorig jaar in het geflopte A Wrinkle In Time van regisseusse Ava DuVernay en ziet zij dit nu als een herkansing.

Verhaal over 'onsterfelijke brandweerlieden'
De plot in het kort: Een groep mensen is uitgerust met onverwoestbare vuurpakken welke in verbinding staan met hun ruggengraat. Ze werken voor een bedrijf dat objecten van rijke mensen herstelt wanneer hun huizen in brand staan. Het is ten strengste verboden af te wijken van deze bergingsmissies, zelfs wanneer andere (armere) mensen in gevaar zijn. Natuurlijk besluit er iemand een uitzondering op deze regel te maken, wat het startsein is van waarschijnlijk een hoop spektakel.

Mogelijk gaat Witherspoon een vrouwelijke versie spelen van de hoofdpersoon (die oorspronkelijk een man was). Tevens zal zij naast Lauren Neustadter fungeren als uitvoerend producent.

NieuwsFilm

meest populair