Gerucht: Giancarlo Esposito (Gus Fring in 'Breaking Bad') krijgt grote rol in het MCU

Gerucht: Giancarlo Esposito (Gus Fring in 'Breaking Bad') krijgt grote rol in het MCU

Marvel breidt zijn filmuniversum alsmaar uit.

Het gerucht gaat dat acteur Giancarlo Esposito, die we toch voornamelijk kennen als überschurk Gus Fring in Breaking Bad, straks een belangrijke rol krijgt in het Marvel Cinematic Universe. De acteur heeft het maar druk, want hij is later dit jaar nog te zien in de live-action Star Wars-serie The Mandalorian en was onlangs te zien in Amazon-serie The Boys.

Maar waar in The Boys superhelden keihard aangepakt worden omdat ze eigenlijk helemaal niet zo heldhaftig zijn als ze lijken, is dat in het MCU wel heel anders. Als Esposito dus inderdaad een grote rol krijgt in het Marvel Cinematic Universe, is dat in elk geval een interessante overstap.

Welk personage?
Het is niet bekend voor welk personage Marvel Studios de acteur op het oog zou hebben. Maar volgens MCU Cosmic gaat het om een grote rol. Zo zou men zoeken naar een acteur met de leeftijd van Esposito voor de rol van The Benefactor, al is het niet zeker of hij die rol echt zal gaan spelen. Ook wordt gespeculeerd dat Esposito mogelijk de rol van Norman Osborn krijgt, die dan in het Spider-Man-gedeelte van het MCU voorkomt.

NieuwsFilm

meest populair